Ostalo > Razne offtopic teme :)
NRG, Gilera, Aerox kupnja
dario007:
Tako je moj dostavni mc2 sa 1500kn koliko je placen dosao do 22tkn(i to zbrajanja ugrubo,nisam detalje brojao)nakon swapanja masine na 180cc,a da pisem koliko truda i radnih sati je ulozeno te koliko zivaca izgubljeno nema smisla.
Kad bi napisao da 20tkn trazim za njega bio bi u minusu,a realnost je da bi mogao izvuci 10-12 soma,zato ni nece tako skoro u prodaju.Di ces se ti borit sa Rijeckim fušerima koji naprave u jednom danu ono sto sam ja slagao mjesecima,a to kaj prodaju je teska grobina koja nije vrijedna spomena.
Ne treba se puno objasnjavati,stavis oglas,onaj tko to oce kupit ce,onaj tko nije slagao i ne zna koliko kosta taj bude kenjao itd.
Kako bi se reklo svaka roba ima svog kupca...
Corector:
Nista, vrijeme je da krenete tako slagati serijale, istina bog, biti ce povoljnije, ali i dalje ce ici 50% iznad cijene koju je vecina kupaca voljna iskesirati.
Zigas:
Molim vas nemojte me podsjećati koliko sam ja potrošio. :omfg: Za jednu savršeno učuvanu Dorsoduro. :laughing7: Ali to može imati svatko. A Purejeta sa MHR replicom :nono:
priviskuter123:
@challenbeen
U skuter moze biti uloženo 28k eura, i može biti restauriran do zadnjega sarafa, ali onda se takav skuter ne prodaje nego se cuva sebi za gust bas zbog toga što nikada neces dobiti cijenu koja ti odgovara. Ako si se ti nasao uvrijedenim zato sto sam ti rekao da skuter ne vrijedi 10k kn sa dr evom, primi moje duboke isprike, velemajstoru skuter tuninga.
@zvonkec92
Majstore necu moc mirno spavat ako me izj****e na ms forumu. Malo se spusti na zemlju care, ne vrti se svijet oko tebe, niti oko ms foruma i skutera.
Skuter sam nasao, hvala svima.
challenbeen:
Nisi ti nista nasa, samo laprdaš.
Tako da si totalno nebitan, mućki provokator... :jerk:
nemas ti para za uredan skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju