Ostalo > Razne offtopic teme :)
NRG, Gilera, Aerox kupnja
challenbeen:
Je*iga, puno misliš, malo znaš.
Na skuteru je svaki detalj, šaraf i sajla promjenjeno, uloženo oko 16.000 kn +/- 500 kn. Mislim da je 10.000 kn realna cijena, al opet nigdje nije pisalo da je fiksno. I da, javilo mi se masu ljudi sa 9.000 kn, ili zamjenama i za motore i za druge skutere, al jednostavno teško mi ga se odreć jer je bombon za vozit, i draže su mi pare :)
Imao mi je frend slično razmisljanje poput tebe, kad ga je došao probat, začepio je gubicu i rekao da ide gotovo jednako dobro kao njegova SR150 :)
Mašina je u planu ostavit za jedan drugi projekt, jer je sve novo na njoj i na njoj mi je najveći pušing... a ovako sklepam serijalu, opet više manje sve novo, i prodam za cca 5.500 kn, i svi sretni.
Ali bitno da si ti tu došao pametovat. Tu je ekipa velemajstor skuter tuninga, a ti tu vriđaš svih redom.
Nebi se začudio da tražiš dlaku u jajetu za 1500 kn ;)
Dragster 50:
--- Citat: priviskuter123 - 22 Svibanj, 2021, 18:37:49 ---Pa vidim svi ste veliki znalci i svi se razumijete, zato i skuteru treba toliko da se proda sto vrijedi 10k kn. Zasto ga onda vlasnik vraca na 50cc i pokusava dobit 5-6 za njega kad vrijedi 10k sa dr evom?
--- Kraj citata ---
Pa matematičaru koliko košta komplet naturpijana mašina sa auspuhom?
Corector:
Reci cu samo jednu stvar.
Kad kupis neki skuter u koji nije ulagano, ili u kojeg su ulagani jeftini kineski srot dijelovi.
Ne gine ti 2 soma brzog ulaganja ako hoces da to vozi na dugi period, a ne da svako malo krparis.
Moze ta cifra i manje, ali cesto zna biti tako.
ive_91:
Lad podvučem crtu za base setup, top radilica, dr evo itd. Sam pljunuo sigurno preko 5000kn samo u i oko mašine na poweru.
Sad cu ic uzet yasuni r i novo kvacilo i oar gluposti jos i kad cu staviti na papir skuter + sve pi*darije uc cu debelo u kategoriju vx/vxr koji je prst u uho sjedi pali vozi..
I ovo malo đubre ide fino da se razumijemo ali ako uzinas sve novo kako treba košta.
Ako mislis slagat ofrlje samo ds ide moze se za 2000kn slozit super skut sa rabljenim stvarima.
Ako placas ruke nema te nigdje.
10000kn je puno ali kad Stavis na papir vrijedi daleko vise.
stipe:
Kao sto je vec rekao: 16.000kn bez ruku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju