Tehnički kutak > Tehnička pitanja
izbaciva vodu na čep posude
muzgavac:
evo reparirana je pumpa u servisu.
Napravio je cca 60km nakon servisa bez problema sa normalnom radnom temperaturom, odjednom ponovno je ušao u crveno i počne izacivat vodu, ugasim ga i upali se ventilator i vrati na normalnu radnu temperaturu....nakon toga sam ga provozao namjerno cca 10km da vidim hoće li opet i ništa, vozi skroz normalno uz normalnu radnu temperaturu voda očito cirkulira bez problema...
Zigas:
--- Citat: muzgavac - 15 Svibanj, 2021, 23:07:59 ---evo reparirana je pumpa u servisu.
Napravio je cca 60km nakon servisa bez problema sa normalnom radnom temperaturom, odjednom ponovno je ušao u crveno i počne izacivat vodu, ugasim ga i upali se ventilator i vrati na normalnu radnu temperaturu....nakon toga sam ga provozao namjerno cca 10km da vidim hoće li opet i ništa, vozi skroz normalno uz normalnu radnu temperaturu voda očito cirkulira bez problema...
--- Kraj citata ---
Očeš da kažeš, da je opet otišla vodena, koja je bila u 9. mesecu prošle godine promjenjena nova. A garancija na to?
muzgavac:
vodena pumpa je kupljena u 9.mjesec od vlasnika propalog piaggio servisa , uzeo sam je u pola cijene 400kn umjesto 850kn u dućanu, djelovala mi je ok, vidjelo se da nije korištena......odnio sam je u servis i tamo je montirana, tako da nema govora o garanciji, jer je kupljena na crno, da li je bila kako treba ili ne ne znam....
Meni nije jasno, prije nego sam ga odveo u servis temperatura se dizala momentalno u crveno, upalim ga vozim i za dvije minute je u crveno.... sad je u servisu popravljena(navodno nije vrtio impeler) i skuter nakon toga vozi na normalnoj temperaturi i odjednom ode u crveno i opet poizbaciva vodu? sreća se ventilator upalio, nakon toga opet vozi normalno sa normalnom temperaturom????? napravio sam cca 10km
muzgavac:
da li je moguće da je nešto drugo uzrokovalo kvar pumpe i ustvari nije otklonjeno opet te će je opet pokvarit potencijalno?
Zigas:
--- Citat: muzgavac - 16 Svibanj, 2021, 00:10:04 ---da li je moguće da je nešto drugo uzrokovalo kvar pumpe i ustvari nije otklonjeno opet te će je opet pokvarit potencijalno?
--- Kraj citata ---
Temostat u sistemu prekasno, premalo odtvori ili je zešteko negde izmedju zatvorenog i odvorenog. Mjenjaj i to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju