Tehnički kutak > Injection

Paljenje PureJeta na ZUB

<< < (2/2)

Corector:
Jest tako je Ziga, vec smo pricali o tome. A kad das signal za visi temp. onda dobiva i manje goriva i bolji je kut paljenja pa izbjegnes bogatu smjesu nisko. Ako ti trrbaju podatci za ponasanje senzora sve sam izmjerio, i gdje kako pali.

Zigas:

--- Citat: Corector - 06 Svibanj, 2021, 14:06:12 ---Jest tako je Ziga, vec smo pricali o tome. A kad das signal za visi temp. onda dobiva i manje goriva i bolji je kut paljenja pa izbjegnes bogatu smjesu nisko. Ako ti trrbaju podatci za ponasanje senzora sve sam izmjerio, i gdje kako pali.

--- Kraj citata ---

Jako me zanima. Prvo moram do 8.5. rješit tehnični ali me opet ko svake godine lovi ova kiša. Onda bi me jako zanimalo, da idem sa smjesom u nebo, da vidim kako diše Replika sa 0,68 sqisha. Sad sam na malossi TC (ekvivalent 0,7bara) i polini čašica, polini feder i dve šajbice skupa 0,8mm (vjerovarno preko 3,8 bara). Na testnoj dionici koja ide jako uzbrdo dobijo sam čak 4 km/h, jer od 6000 rpm vuče ko lud, ubrzavanje poštelano na 8400 rpm, jer mu onda oko 9100 malo nedostaje i gubi krajnu. Nisam je testirao ali iznad 83km/h (80 gps) teže dobija brzinu. Sada imam 7% dužu getribu. Da sam triper stavijo bi 21% jer ima momenta ko traktor i lako bi izgurao 100km/h gps putne brzine možda i izpod 9000rpm i ne bi dirao ništa više od toga, jer pod svim uvjetima, hladan/vruč radi ko stock 50ccm. Ali neču :laughing7: Nisam to ja. Idemo u extrem, jer imamo tvoje znanje, a ja volim eksperimentiranje.

Hvala, Danke, Šveđanke i Finke :klanjamose:

Corector:
Ziga, vidjeli smo tvoj kraj i tamo je 7% ko bog :D

Ovaj mod cak i malko osiromasi smjesu na punom gasu, ali nezamjetno, sto je dobro pa mozes trpati jos goriva.

Inace, kod purejeta nema straha od ljepljenja. To je jedan kotao u koji samo trpas sta god da imas :D

JogFromYamaha:
Jel istina da se PureJet moze upaliti na zub ako ga palis na guranac?

Corector:
Ne znam sto je istina ali znam da ih sve vise pali na zub

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju