Tehnički kutak > Injection
Thug Life
robyakarider:
ma kakvu solnu, da rastopi sve
imas tekucine bas za to
Corector:
Radio sam i onaj mix sa sodom, to su cuda hrdjava koja izadju vanka.
Cijela prica ide ovako. Uzeo sam skuter na probni djir, i odmaknem 4km i na krizanju se sve zivo spusilo. Poprskalo mi je i staru tebisicu, a par sati iza toga sam si uzeo nove.
Da stvar bude gora. Bas sam prije djira odapojio senzor temperature da nesto novo iskemijam, i uzeo bas taj skuter za test. I desi mi se puknuce u rashladnom sistemu taman dok je cukica bila odspojena :D
Ne bih skuzio da nisam stao na krizanju kad je se pocelo dimiti. Prvo sam pomislio kako sam docekao i pozar skutera, reko sta sad bokte...
aprilija top:
ma solna 33 industriska i gus jede i metal haha ma 9posto i ruknes u cil glavu kiler na 5min i isperes i ko novo
v3kac:
sutra slikam Pežoa koji nadj#bo tog runnera za 2 puta doduše na 4 kotača.
Isto tako viva prve serije serijala al pari je tom runneru po trajnosti... a možda i bolji
Corector:
Nemoj mi spominjati Vivacity u pozitivnom kontekstu. Prometalo upotrebljivo za nekoga ispodprosjecnih gabarita, inace dozivljavas doslovna gazenja i bezobrazna obilazenja. Nije to za svakoga.
Znam ja dobro sta je Pezo i koje rijetke serije valjaju, iako i te dobre serije ako cemo ici gledati u bocu, nisu dostojne Piaggia, Piaggio je strojnica, a Pug mrtvo puhalo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju