Tehnički kutak > Injection

Thug Life

<< < (3/3)

Corector:
Zabiljezen prvi puknut remen na Piaggiu 50. Sok i nevjerica, masina upali i ne vrti se zadnji kotac, takav je info. Reko ne dirat vise nista idemo vidjeti koji je to remen.

Kad ono, originalni, prva ugradnja iz 2003 godine. Na satu pise nekih 23tkm. Meni je jasno da ja tjeram dijelove do krajnjih granica, odnosno u vjecnost, ali prema elementarnom potrosnom materijalu, ipak treba imati respekta, 10-15 godina je OK, za crijeva do 10, ali di ces punoljetan remen vozit...

Tu moze biti u prici da je netko stavio taj remen iz drugog skutera, ali ono sto je cinjenica, je to kako je remen prva ugradnja 2003 godine, to se zna. Kako? Zato sto ima iskljucivo bijele oznake na sebi.

Sljedeca stvar na tom skuteru je kvacilo. Na tvornickim oprugama potroseno piaggio kvacilo. Veoma su sumnjive okolnosti, a najrazumnije objasnjenje bi bilo kako je covjek slepao aute.

I bilo je jos stavki, tipa filter zraka, pa savijen limic izmedju prednjih plocica pa je kocila iskljucivo jedna...

Corector:
Psmtr. Netko je mjenjao lezajeve i preduboko nabio semering do variomata te je lezaj unisten u 100km.

Prilikom slepanja, jedan lik nam je jebao mater iz nekog Peugeot Sedmosjedalicara, u stilu (mamu vam j****, kaj ne zovete Hak, ako mozemo mi s francuzima davat svaki mjesec soma za slepu, mozete i vi).

Semering do variomata koji je usao u prostor lezaja, i komad je otkrhnut.

Lezaj magneta

Lezaj variomata, koji poplavi iznutra.

Kako je to zvucalo:
https://youtube.com/shorts/n8cuvIWW6G4?feature=share

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju