Općenito > Generalno o skuterima

Due+ trajanje

<< < (8/11) > >>

gokiSP:
vjerujte isplati se turpijat due+, ali samo ako imas i ostale dijelove jebene i turpijane blokobe. i moze i dosta dugo trajati ako ga se odrzava kako treba. ja sam ga vozio svaki dan.

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 31 Listopad, 2008, 20:28:47 ---vjerujte isplati se turpijat due+, ali samo ako imas i ostale dijelove jebene i turpijane blokobe. i moze i dosta dugo trajati ako ga se odrzava kako treba. ja sam ga vozio svaki dan.

--- Kraj citata ---

Due+ prerađeni je otprilike kao tpr, ako dosta traje onda je to ok ali uz to trebaju i ostali dijelovi što povlači nove troškove...

Drnda:

--- Citat: dino gp1 - 31 Listopad, 2008, 20:50:49 ---
--- Citat: gokiSP - 31 Listopad, 2008, 20:28:47 ---vjerujte isplati se turpijat due+, ali samo ako imas i ostale dijelove jebene i turpijane blokobe. i moze i dosta dugo trajati ako ga se odrzava kako treba. ja sam ga vozio svaki dan.

--- Kraj citata ---

Due+ prerađeni je otprilike kao tpr, ako dosta traje onda je to ok ali uz to trebaju i ostali dijelovi što povlači nove troškove...

--- Kraj citata ---
eh da moze due+ na sf2, ma lako za dijelove, nista ne jedes cijelu godinu i skupis lovu...hehe

dino gp1:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Listopad, 2008, 20:54:22 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
eh da moze due+ na sf2, ma lako za dijelove, nista ne jedes cijelu godinu i skupis lovu...hehe

--- Kraj citata ---

Imaš s6 r koji je kao prerađeni 2+!

gokiSP:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
pa kazem da ttrebas imati sve druge dijelove. ja sam u motor ulozio 10 000 kn bez due+ i radilice (3000 kn) i tek tad sa svim tim dijelovima je isao kako treba. runner 180 mi nije mogao nista.  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju