Općenito > Generalno o skuterima

Due+ trajanje

<< < (11/11)

area mf:

--- Citat: apriliatuner - 29 Listopad, 2008, 14:57:26 ---Zanima me koliko bi mogao preći prerađeni due+ s nekim race auspuhom?onako otprilike

--- Kraj citata ---

ma mani se prerađivanja,kupi si due+ am6 kit alu s jednom karikom buraz motor s tim kitom jede cestu.al fora ti je ako ti zariba moš i njega i spuh bacit u smeće,kod njega nema prerađivanja.

Drnda:

--- Citat: area mf - 01 Studeni, 2008, 11:04:34 ---
--- Citat: apriliatuner - 29 Listopad, 2008, 14:57:26 ---Zanima me koliko bi mogao preći prerađeni due+ s nekim race auspuhom?onako otprilike

--- Kraj citata ---

ma mani se prerađivanja,kupi si due+ am6 kit alu s jednom karikom buraz motor s tim kitom jede cestu.al fora ti je ako ti zariba moš i njega i spuh bacit u smeće,kod njega nema prerađivanja.

--- Kraj citata ---
ima preadjivanja kod svakog, samo ga ne mozes busiti na specijalu, a da i tuniram za osobni gust...

area mf:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Studeni, 2008, 11:45:28 ---
--- Citat: area mf - 01 Studeni, 2008, 11:04:34 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
ima preadjivanja kod svakog, samo ga ne mozes busiti na specijalu, a da i tuniram za osobni gust...

--- Kraj citata ---

u vezi prerađivanja mislio sam na brušenje cilindra..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju