Općenito > Generalno o skuterima

Due+ trajanje

<< < (6/11) > >>

SlowRider:

--- Citat: 2TDottore - 30 Listopad, 2008, 09:54:50 ---mene dize na zadnji bez imalo cimanja sa malossi sport a kak nebi sa 2+.

--- Kraj citata ---

Stalkera dize vjetar na zadnji jer se prednji kraj moze podici malim prstom  ::)  :laughing7:

gokiSP:
mene je runner dizo na zadnji sa due+ ali sam imao rezervar ispod sica... :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 30 Listopad, 2008, 10:22:54 ---
--- Citat: 2TDottore - 30 Listopad, 2008, 09:54:50 ---mene dize na zadnji bez imalo cimanja sa malossi sport a kak nebi sa 2+.

--- Kraj citata ---

Stalkera dize vjetar na zadnji jer se prednji kraj moze podici malim prstom  ::)  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Još uvijek imam jači motor od njega a ne diže me na zadnji. Znači da mu motor ne valja  :laughing7:

Kud bi svi došli kad bi svima na zadnji dizalo?  :toothy11:

@Dottore, kak možeš stalkera uspoređivat sa bilo čim drugim? Frend je imal onog stalkera iz '98 i serijala ga je cimalo na zadnji. Ak se iza sjedne bez pol frke ide na zadnji! A di pak ne sa kitom bilo kakvim. Brijem da dobro naštelanog duje plusa nemreš ni vozit sa stalkerom jer skačeš ko divlja koza  :toothy3:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 30 Listopad, 2008, 10:37:27 ---
--- Citat: SlowRider - 30 Listopad, 2008, 10:22:54 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Još uvijek imam jači motor od njega a ne diže me na zadnji. Znači da mu motor ne valja  :laughing7:

Kud bi svi došli kad bi svima na zadnji dizalo?  :toothy11:

@Dottore, kak možeš stalkera uspoređivat sa bilo čim drugim? Frend je imal onog stalkera iz '98 i serijala ga je cimalo na zadnji. Ak se iza sjedne bez pol frke ide na zadnji! A di pak ne sa kitom bilo kakvim. Brijem da dobro naštelanog duje plusa nemreš ni vozit sa stalkerom jer skačeš ko divlja koza :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma sve se da vozit samo ne po gradu. :icon_thumright:  Zato kad tata stavi napred preko zime neke jebene vilice nece vise dizat na zadnji majcicu mu njegovu bezobraznu divlju.

dino gp1:

--- Citat: DvdAerox - 29 Listopad, 2008, 23:10:03 ---
--- Citat: gokiSP - 29 Listopad, 2008, 20:33:03 ---to je sr-ka a ne phantom...

--- Kraj citata ---

imas pravo stavio sam krivi video......
ta sr-ka ima 2fast gore  :icon_biggrin:

mislim da je lik skinuo video ili ga ima na nekom drugom kanalu....

na ovom videu se ne vidi bas dobro.... bio je neki drugi u kojem stvarno ide!

evo jedan drugi od istoga lika, ali nije onaj sa ubrzanja!

--- Kraj citata ---

Još ja gledam kako ide taj due+!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju