Kako bilo, lako mozemo najebati zbog ledica. Al sta da radim? Ja se sa serijskim svjetlima necu vozit. Da imam recimo Nrg Powera, Gileru Runner zadnju liniju, Apriliu SR50 zadnju liniju, ne bih nista kemijao. Ispada da biciklisti i romobili mogu imati megaflasheve, naravno da mogu i trebaju kad su ranjiva skupina. Meni cak i zasmetaju, ali svjestan sam koliko ih je lako ne vidjeti i ne zamjeram. Stoga neaj**** im se majke koji to osporavaju.
Sto puta sam sebi dokazao da mi se oduzima prednost. I evo, prije mjesec dana sam skinuo ledice i stavio obicne. I krecem se kroz centar Folke kod skole umjereno, i zenska izlazi i izlazi na cestu, i ladno joj prodjem ispred branika.
U svakom slucaju, najebao sam iovako ionako, sudjeno mi je da budem j**** jer nisam s kockastoglavima. Ako se desi sranje s kockastoglavim i ako mi ON oduzme prednost i nek napravi samo meni sranje, garant ce krivica biti 50/50 iako je on prosao 10 sekundi nakon sto se upalilo crveno svjetlo.
Sta ja znam, tako mi je svejedno, da ima trunka postenja i nade, napravio bih to, ovako im svima j**** mater.