Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner-problem
t_o_m_i:
Ti si fakat genijalac nemoj se zacudit ak ti stane samo motor mozda je osto bez goriva lol heh nemoj se ljutit salim se malo.... :icon_thumright: :headbang:
stex3105:
Ne ljudi stvarno nije se moglo primetiti guma je bila prazna a stojala je normalno i moglo se voziti normalno u krivinama i sve ok.ta guma je bas tvrda znam kad sam je montirao na felnu tamo taj lik sto mi montirao kaze da je bas tvrda.
E i jos jedno pitanje da ne otvaram drugu temu kolika treba da bude sirina kaisa?Kod mene je sad 17.5 mm.
Po?etnik:
to je ok. samo provjeri da nije previse izlizan
charnel:
--- Citat: stex3105 - 30 Listopad, 2008, 21:40:44 ---Ne ljudi stvarno nije se moglo primetiti guma je bila prazna a stojala je normalno i moglo se voziti normalno u krivinama i sve ok.ta guma je bas tvrda znam kad sam je montirao na felnu tamo taj lik sto mi montirao kaze da je bas tvrda.
E i jos jedno pitanje da ne otvaram drugu temu kolika treba da bude sirina kaisa?Kod mene je sad 17.5 mm.
--- Kraj citata ---
to je minimum.
stex3105:
--- Citat: charnel - 03 Studeni, 2008, 17:44:36 ---
--- Citat: stex3105 - 30 Listopad, 2008, 21:40:44 ---Ne ljudi stvarno nije se moglo primetiti guma je bila prazna a stojala je normalno i moglo se voziti normalno u krivinama i sve ok.ta guma je bas tvrda znam kad sam je montirao na felnu tamo taj lik sto mi montirao kaze da je bas tvrda.
--- Kraj citata ---
to je minimum.
--- Kraj citata ---
Znaci gotov za menjanje :)Ma moze on jos malo da izdrzi imam sad drugi problem curi mi semering na vodenoj :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju