Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner-problem

<< < (4/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: stex3105 - 03 Studeni, 2008, 23:22:37 ---Znaci gotov za menjanje :)Ma moze on jos malo da izdrzi imam sad drugi problem curi mi semering na vodenoj   :(

--- Kraj citata ---

Remen možeš još imat i 20000 km ali ti se motor kroz ubrzanja neće dobro ponašati i izgubit ćeš krajnju! I postoji šansa da pukne pri prevelikom opterećenju! Zato postoji ta granica koja je kod tebe 17,5 mm!

I kaj je svima s tim vodenim pumpama? Ako semering propiša vjerojatno je ležaj vodene pumpe u banani! Set za reparaciju pumpe i to je to!

stex3105:

--- Citat: dhorvat2 - 03 Studeni, 2008, 23:45:29 ---
--- Citat: stex3105 - 03 Studeni, 2008, 23:22:37 ---Znaci gotov za menjanje :)Ma moze on jos malo da izdrzi imam sad drugi problem curi mi semering na vodenoj   :(

--- Kraj citata ---

Remen možeš još imat i 20000 km ali ti se motor kroz ubrzanja neće dobro ponašati i izgubit ćeš krajnju! I postoji šansa da pukne pri prevelikom opterećenju! Zato postoji ta granica koja je kod tebe 17,5 mm!

I kaj je svima s tim vodenim pumpama? Ako semering propiša vjerojatno je ležaj vodene pumpe u banani! Set za reparaciju pumpe i to je to!

--- Kraj citata ---
Pa to to :) Ali mnogo me mrzi da rasklapam sad motor a ima jos malo lepog vremena za voznju posle kada zahladni necu se moci voziti sto nije  sacekalo jos malo  ;D

dhorvat:

--- Citat: stex3105 - 04 Studeni, 2008, 00:59:47 ---Pa to to :) Ali mnogo me mrzi da rasklapam sad motor a ima jos malo lepog vremena za voznju posle kada zahladni necu se moci voziti sto nije  sacekalo jos malo  ;D

--- Kraj citata ---

E da mene motor svaki put pita dal smije zacvikat  ::)

Hehe, šalim se... Zasad samo jednom se desilo (serijala nikad otvarana)

stex3105:

--- Citat: dhorvat2 - 04 Studeni, 2008, 01:02:58 ---
--- Citat: stex3105 - 04 Studeni, 2008, 00:59:47 ---Pa to to :) Ali mnogo me mrzi da rasklapam sad motor a ima jos malo lepog vremena za voznju posle kada zahladni necu se moci voziti sto nije  sacekalo jos malo  ;D

--- Kraj citata ---

E da mene motor svaki put pita dal smije zacvikat  ::)

Hehe, šalim se... Zasad samo jednom se desilo (serijala nikad otvarana)

--- Kraj citata ---
Pa i ovo  nikada otvarano ima oko 17000

dhorvat:
Gle, nemogu ti preporučit da se voziš sa sj#banom pumpom vode.

Ja sam tako vozio al svakih 10 kilometara moraš pregledavat u kakvom je stanju razina tekućine u posudi! Ja sam znao upalit motor da radi na leru i dole je pola deci vode bilo na podu!

Ne daj Bože da zaboraviš JEDNOM ulijat vodu, ode dihunzi glave, a onda može i voda uć u cilindar i još veće sranje napravit!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju