Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR by Koce

<< < (2/8) > >>

koce:

--- Citat: challenbeen - 17 Travanj, 2021, 22:19:36 ---Odličan setup al te mišelin gume ne mogu smislit hahaha...

--- Kraj citata ---
Postale su klizave u zadnjo vreme nisam ni ja bas zadovoljan za cenu koju sam platio papreno  :angry7:

koce:

--- Citat: ljubo46 - 18 Travanj, 2021, 07:26:13 ---Prekrasan skuter
Ubiti meni osobno najljepši sto mozes imat na maloj tablici

--- Kraj citata ---
Havala ljubo, meni sasvim dovoljan jos da doteram finese da izvucem sto vise od ovaj setup i to jeto

koce:

--- Citat: mic - 18 Travanj, 2021, 11:43:27 ---Jako lijepo izgleda  :icon_thumright:
Kakve su te sr 50 u odnosu na aeroxa što se tiče položaja sjedenja i mjesta za osobu prosječne visine (180-185)?

--- Kraj citata ---
I ja sam visine 185cm, imam i aeroxa i sr-ku, mogu reci da je sr-ka dosta po kruta nego aeraox, tezha je za spustanje u krivini i ima dosta tvrdu prednjicu mislim na celu amortizaciju je po kruta, dok aerox je lagani i meksi ali nije neka sreca sa to malo zadnjo sediste koje ima aerox. Ipak za jednog e super, bar meni pashe odlicno volim yamahu ima svoju neku posebnu lepotu i udobnost.

koce:
Juce sam upecao zadnju remenicu, stanje perfektno radi se o Malossi Torque Drive MHR Overrange. Proverio sam da nije pokrivena i u kakvo stanje su semerinzi ali sve je pet, dodao malo grafitne masti i zatvorio nazad. Mislim da ima 3 ugla, nisam zamario na koji je postavena momentalno. Ako ima iskustvo neko sa ovo cudo svak savet i ideja je dobrodosla.
Setup u prenos je mhr vario, special belt remen malosi, fly lamela malosi sa malosi wingbell zvono i ova remenica malosi. Vrne kisa vec dva dana a nestrpljiv sam da probam sta i kako je  :laughing7:

PchelaUbica:
Ako imas overange variomat i remen onda ce ti radit odlicno
Poceo sam pisat za brusenje bloka al sad viidm da je aprilia 🤭😝

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju