Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR by Koce
koce:
--- Citat: PchelaUbica - 18 Travanj, 2021, 13:03:21 ---Ako imas overange variomat i remen onda ce ti radit odlicno
Poceo sam pisat za brusenje bloka al sad viidm da je aprilia 🤭😝
--- Kraj citata ---
Remen nemam OR , obicni je special od malosi, hahah nema brusenja :laughing7:
dario007:
Imao sam ja komplet takav overrange,radilo je perfektno.Nezz kako ti bude sa tim remenom,probaj pa odluci.Ja sam probao sa serijskim i bilo je korektno,ali ipak dosta bolje sa kevlar remenom za taj prijenos.
Corector:
Lijepo si odradio SRku svaka cast, sve je na mjestu, steta bi samo bilo da se okliznes zbog Michelina, ili pomalo, ili nikako.
koce:
Danas sam probao OR remenicu sa stock kais, radio posao nenormalno dobro obrataji zakucani, totalno drugaciji motor dobio sam extra start i vibracije su se dosta smirile. Rolnice su 4.8gr u ubrzanju vrti 11.500rpm a izvrti do 13,000rpm i nesto sitno , nesto mi tu ne stima zar nije previse prevrtavanje prenosa 13...rpm?
Rade hvala na savet, probao sam sa stock remen i sasvim je solidno, testiracu i sa special belt.
Corector, Michelin ostaje jos ovu sezonu na motor, jos su bockice po njemu pa otom potom :dontknow:
dario007:
A koliko ide na tih 13soma?
To sto sa serijskim prijenosom ode u prevrtavanje nije nista cudno,ali ako ide do 13soma i ima snage na tih 125-130gps-a znaci da ga u ubrzanju premalo vrtis,odnosno da trebas nekih 12200-12300rpm.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju