Moj je vozio godinu dana al doduše 1000-2000km u tih godinu dana, alu kit s jednom karikom i jednim zegerom
Nije ispao neg sam ga zaboravio staviti. Ljeto, pivo, slobodan dan i to, išao montirati kit. Dok sam skinio mašinu već sam bio pod gasom malo. Kako je kit s jednom karikom to nemoš samo nabacit gore, treba cilndar skinit stavit par puta dok se ne pogode distance i brtve za ispravnu kompresiju. U jednom trenutku mi je pukao dihtung, izgubio sam živce i skinuo zeger pa krenio da cu klip skidat i vratit serijski sve. U tom trenutku se sjetim da imam prešpana i odem raditi dihtung. I tako nabacio sve gore i vozi, zaboravio na zeger. Zeger sam našao kasnije, mislio da je od tvorničke garniture i ubacio ga u kutijicu s original klipom.
I tako prođe godina dana. Prije par mjeseci odlučim vratiti na serijalu mašinu, skinem cilindar i imam šta vidit, bolcen malo urezao oko prelivnih kanala. Sjetim se isti sekund tog zegera, odem pogledat kutijicu s klipom od serijale, u njemu 3 zegera
Eto ako nekome treba italkit za morini, s rasteretnim kanalima oko desnog zegera nek javi...