Tehnički kutak > Tehnička pitanja
pomoc karburator delorto
jeba2:
blokade su skinute,auspuh otvoren,dize sam probao od 53 do 76 i najbolje mi je odgovarala 76,samo moram jos pogledat kakva je svjecica boje.A
iglu imam sasvim dole,znaci na prvom zazoru od vrha.I skuter nista ne trokira niti ga gusi i lepo i pali i vozi.
A kako to mislis diznu zasarafitu do kraja.Mislis saraf za gorivo.Ja imam na krug i pol.
lp
Ivan Fly 50:
Mislim na onaj šaraf unutar karburatora koji stoji malo dalje od ler i glavne dizne. On mi je na 2 ili 2ipo okretaja ako se ne varam. Tako je bilo namješteno još otkad je kupljen motor. Setup je Fly50, 2t, 2014, blokada skinuta, gianneli go, limić ostavljen, 32/62 dizne.
Zanemari ono s diznama zašarafljenim do kraja. Malo sam se tu zapidio. Svakako ler i glavna moraju biti čvrsto do kraja jer će ispasti vrlo ubrzo u vožnji.
Ako si mislio na onaj vanjski vijak koji se može naštimavat za vrijeme rada motora, njega držim tako da mi se motor ne gasi u leru kad je zagrijan.
Oprosti što ne znam terminologiju točnu.
jeba2:
probat cu sutra provozat,pa da pogledam svjecicu,pa cu je uslikat i stavit.
jeba2:
Ne znam stavit slike od svijecice.Moze mi ko poslat mail,pa da posaljem slike da jih netko od vas stavi,lp
Deki.:
Idi na https://postimages.org/
Odaberi rezoluciju 640x480
Uploadaj sliku
Odaberi direktan link na forum i kopiraj
Zalijepi na forum direktno na post
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju