Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Jet force c-tech problemi
Džeta:
I ja sam razmisljao da uzmem fino i svu instalaciju pregledam temeljito te obnovim di treba. Ovaj skuter je najlosije iskustvo koje sam do sada imao u 2 godine jedan te i isti problem iako je bio kod 2-3 majstora i oni ga kao naprave i opet isto bude tako da planiram bar da izguram ovu sezonu sa njim nekako da ga sredim koliko mogu i koliko znam pa da ga prodam kako tako na jesen... hvala na savjetima svakako
Oliverxxx2:
Ako je problem ostao to nisu nikakvi majstori. Prije nego ga otpišeš napravi kako sam naveo, možda ga zeza samo taj čok i struja do njega, najlakše se predati, odmah ga otpisati i reči da je smeče a možda ga zezaju samo banalne stvari kao čok koji je potrošni dio možda nikad ne mijenjan...
Skuter star x godina, kao i bilo koje vozilo, treba ponekad pregledati i poservisirati a ne očekivati da traje unedogled a da mu ništa nedaš
Možda je pred njim još puno zabavnih kilometara
Džeta:
Sve znam sta pricas, ali taj osjecaj kad ti jedan te isti motor dodje 5 puta sa popravka i sjednes na njega nakon mjesec ne vozanja i kn ti stane nakon 30km i tako sigurno 5 ili 6 puta ostanes zaglavljen molis nekog da te prebaci u necemu do majstora 😂😂da ga on opet popravi. Znaci kad ti se to desi tolko puta onda te vise ne zanima nista al doslovno. Nemas vise zivaca za nista ali svakako cu probat sta god mogu i budem znao uradit jer i ja kontam da su neke gluposti koje su dotrajale i vrijeme je da se promjene jednim djelom je i moja greska jer sam nosio majstoru a nisam znao nista o principu rada istog ali jbg kad imas 15 16 g zanima te samo da radi i da se mozes provozat
Corector:
Znaci to je C-Tech originalna masina? Da nije mozda prerada s TSDIa na karbos?
Oliverxxx2:
I daj napiši odakle si možda je netko s foruma tko se razumije u blizini pa ti pomogne, onako ljudski, za pivu i čevape
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju