Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Jet force c-tech problemi
Džeta:
Pozz imam par pitanja oko svog motora.
Naime vec 2 godine imam isti problem, a to je da prilikom vozenja motora isti pocinje da trza kao da mu je problem
u svjecici koju sam zamjenio 25 puta (doslovno). Svaki put nakon par mjeseci desi se da ista crkne odnosno pougljeni i ne baca struju. Evo sad sam zamjenio i lulu i svjecicu ali opet isti problem. Kroz auspuh izlazi gorivo koje se nije uspjelo zapaliti. Stoga ukoliko imate kakve ideje sto bi to moglo biti slobodno napisite, ja sumnjam da je bombina ili namotaji pa ako me mozete uputiti kako da saznam da li je to to sto pravi problem.Jos samo da napomenem motor pali kao lud i moze da radi bez problema samo prilikom otpora kada se vozim na njemu pocima da trza i puca iz auspuha. Unaprijed hvala
Oliverxxx2:
Dobija previše goriva a premalo zraka, najprije skini čok i provjeri da li on radi,vjerojatno je stalno otvoren, i kad motor radi provjeri na konektoru od čoka
da li ima struje
kad si zamjenio filter zraka?
Otvori airbox i pogledaj jeli zaštopan.
Možda i iglica plovka ne zatvara dobro, provjeriti i nju i vakuum ventil goriva
Džeta:
Ok hvala na savjetu airbox sam mjenjao prije 2 mjeseca ali provjerit cu to za cok i iglu.
Džeta:
Evo provjerio sam cok kada sam ga skidao ostala mi je iglica unutar karburatora a uspio sam skinuti samo dio na koji dolazi struja, kada sam ga izmjerio odnosno koliki je dovid struje
Pisalo je 0.05 V u odnosu na mjerenje 20 .
Imam i sliku i snimak kako motor radi ali nece da se objavi ovdje.
Oliverxxx2:
Kupi novi čok
Struja je preslaba,pogledaj ulaz žica u konektor čoka možda je zahrđalo pa stvara otpor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju