PACANJE REMENA FANTOM
Trik kojim se sluze na trkama u komsiluku. Dakle prije trke, remen se umoci u pac s originalnom Fantom i ujutro se montira na skuter. Kako bi remen imao bolji grip, i kako bi imali poBednika!
OK
Moram priznati kako sam pokusao ovo, u momentima nemoci u sred Madjarske u nekoj pustopoljini van sela, i u sred mraka.
...nakon sto sam otvorio anlaser na sred ceste, i vidio hrpu nove, friske, bakrene prasine unutra (inace je uvijek crna), shvatio sam da nemam vise anlaser, a kurblu ionako nisam imao.
Morao sam nekako upaliti skuter, i slijedeci pokusaj je bio da se uglavi imbus izmedju zvona i kvacila, te da se pristupi guranju. 50ccm se jos i moze upaliti, ali 70ccm ne jer remen proklizuje zbog vecekompresije. Dosta smo gurali amo tamo i odustali.
Dok smo brisali znoj, upali mi se lampica za PACANJE REMENA FANTOM. Reko. Ne budi glup, ali nemam sto izgubiti... Prvi problem je sto nema Fante. Imali smo Red Bull, isto sranje. Poskropim cijeli prijenos s pola limenke i ajmo probat!
Remen sad proklizava kao da je podmazan uljem, jos lakse je gurat skuter!!!
Izlijem sav Red Bull po variomatu, remenu, remenicama i ovaj put pricekamo da se to malo osusi i da secer zalijepi...
I tako sam ti ja oborio svjetski rekord u guranju Runnera, mogao sam se pribliziti Hrvatskoj za koji kilometar, umjesto da sam isao amo tamo....
I zatim je Suhom sinula lampica da se skuter upali na strik, ilitiga skuter je upaljen pomocu vezice s tenisice! Ovim putem mu se jos jednom zahvaljujem, jer je dobro imati Pezo vozaca u pratnji.
Ali, ruku na srce, Purejet je ipak pomogao mnogo vise Pezi u takvim situacijama, jbg tako je zapisano u povijesti.