Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 08
zvonkec92:
Micek, veoma si pedantan i detaljan, lajkam ti projekat :headbang:
matija84m:
Fino se radi :icon_thumright:
Nemoj da te atomizer brine. Njega drzi glavna dizna kad ju stegnes. Nekada je zapecen u karbu, a nekada ispadne sam od sebe. To je sve ok.
mic:
Aragony - E vidiš, zaboravio sam skroz na taj način natapanja filtera uljem i gorivom. Ja sam do sada radio tako da nauljim lagano samo i filter još malo prođem krpom da upije višak ulja. Ali hvala na savjetu tako da znam da u buduće :icon_thumright:
Zvonkec - Eee hvala puno :notworthy:
Matija - Hvala na utjehi :icon_thumright: Pomislio sam već da mi je gurtnerče pokojno kad mi je atomizer samo onako ispao.
aragonY:
Ma dobro, bitno da je natopljen da zadrzava prasinu ali opet ne previse natopljen da ne moze zrak prolaziti ;D
mic:
Nešto dijelova mi je pristiglo pa me motiviralo na rad. :icon_biggrin: Dijelovi nisu prestižni ali trebalo bi sve funkcionirati kako treba. Ovu rms brtvu cilindra treba malo odrezati oko prelivnih jer inače zaklanja prelivne. Čudno mi je također što mi je ovaj ležaj za polutku došao bez ikakvog semeringa. Znam da inače bude sa jedne strane semering, a sa druge strane bude otvoreno. Karike nove su ubačene i zazor im je 0,20mm što znači da su stare karike bile "potrošenije" svega 0,05mm više od ovih novih.
Auspuh sam povario također. Nije nikakva šminka, dosta loše izgleda ali što je tu je.
Uz još malo brušenja i uz malo crnog temperaturnog spreja auspuh bi mogao bit čak okej za svrhe tehničkog pregleda, a i za vožnju dok se ne nabavi neka rezonka.
Zvono od kvačila je bilo baš zaglađeno, vidilo se da se grijalo i da je klizalo dosta kvačilo.
To sam tretirao malo grubljim brusnim.
Mašina je sastavljena skoro cijela. Ostalo je još par stvari za odraditi ali bi se mašina mogla ujediniti sa ramom uskoro.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju