Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen

<< < (13/23) > >>

challenbeen:
Nosim staru kacigu, odbije se tu i tamo u nju... Moram se zaštiti hehehe.. dada, deklo sam svakako mislio obraditi da bude kao staklo sjajno i uredno...
Ta četka je od sad must have tools za mene hahaha  :glasses9:

dario007:
A cemu brusiti dekl do metala??Ako se lakira izmatiras,posmirglas na ostecenjima i filerom popravis di treba.Ovako si samo zadajes vise posla sa brusenjem i zapunjavanjem tih brazdi,a finalni rezultat bude isti.

I mala opaska,serafe nemoj stezat za navoj u skripac jer ces ih sjebat.Opcija stegnut ga na podloske od drveta ili aluminija ili dve matice stegnut gore,pa ga stegnut na matice.Masa ljudi si napravi plocice od aluminija koji se navuku na skripac,tako mozes stegnuti te fine stvari.

challenbeen:
Deklo je riješeno, montiran je i spuh, koji je detaljno oćišćen kao i na cilindru. Ispravio sam sve koliko sam mogao, ostaje još izravnat ono željezo što stišće priključak auspuha na cilindar...

challenbeen:
Nabavio drugi auspuh sa purejeta, jučer ga rastavio, pobrusio, ofarbao i montirao.
Odmah poslije sam naštelao karb po postavkama kad se maknu blokade. Krug i pola odrvrnuti  :drunken_smilie:
Za sada ostaje oprati plastike ... i one ostale ofarbati  :toothy3: :toothy11:

challenbeen:
Stiglo danas sjedalo!! Oduševljen sam kako je napravljeno, ostao sam iznenađen kvalitetom platna kojeg mi je čovik preporučio. Davno nisam ovako nešto kvalitetno vidio, ovo je kao da je originalno iz tvornice izašlo. Kako sam išao po sjedalo, usput sam pokupio nove pločice i dijelove koje su falile za Brembo kliješta. Odmah sam danas sve montirao, ozračio, provozao, za sada zadovoljan!! Jedino treba prijenost pogledat, ima rupu na startu, moram se sa time poigrati sljedeći tjedan. Ovo je sve od radova za ovaj tjedan...
Kako sam se išao provozati na brzinu, nisam ga razvlačio ali uvatio je brzinu od 72 km/h po satu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju