Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen
challenbeen:
Malo sam se snašao sa stolom, nisam imao drugog izbora... hahaha puno praši, a nisam želio zašporkati sve oko sebe. Plastike su pripremljene za završni korak prije farbanja. Brušene i obrađene sa 220 i 350 brusnim papirom. Ostaje još 600. Pokušao sam rastaviti amortizer da ga nekako pokušam srediti ali me nije išlo. Čini mi se da će morat past trošak od 300 kn kod Pleše za novi...
aragonY:
Ako je amortizer takav izvana sta li je onda unutra... Mislim da je zasluzio pristojnu sahranu, nemoj ga vise patiti ;D
Salu na stranu, fino napreduju radovi :icon_thumright:
Sretno sa lakiranjem, i nemoj biti brzoplet, polako prvo nastimaj spricu i testiraj na nekom kartonu ili sl. Gledaj da ti iz sprice boja izlazi sto je vise moguce "u magli"(ne smije ti boja naravno na podlogu padati kao kapljice, tako dobijes katastrofalnu narancinu koru) tako da mozes pokrete ruke totalno usporiti i pratiti sta se desava na plastikama..
challenbeen:
Evo matija, bio si me pitao jel stane aku, sjetio sam se danas pa sam opalio par fotki :glasses9:
BTW, glasurit je u akciji na novoj lokaciji pituranja :frajer:
Hvala aragony, ovaj puta će se paziti i nastojat odradit što je bolje moguće. Smatram da posjedujem dovoljno iskustva da znam kuda i kako sa plastikama. Bilo ih je jednako teško obrađivati kao na MC3, samo je bilo sve brže. Ali na neki način me ovo opušta i odrađujem sa guštom.
challenbeen:
Kako nemam mogućnost pjeskarenja, a moj čovik što pjeskari udaljen cca 130 km od mene u jednom pravcu, ne isplati mi se za sitnice voziti vamo tamo, a ne mogu sve skupit na hrpu, jer uvik nešto treba hahaa... I žalim se starom i on mi izvuče ovu četku novu zapakiranu iz podruma, i krenio sam lagano danas radit sa njome.
Odradila je tako vrhunski posao da sam prezadovoljan! Doduše ne može najsitnije detalje odraditi i ono zavušeno, ali mislim da ću se snać nekako za to.
Radi baterije a kasnije i nedostatka vremena, deklo nisam do kraja završio, dok sam prešao na šarafe od Powera, i nastojao sam ih dovest u red što bolje mogu. Što sam više sa ovime radio, ispadalo mi je bolje, i brže sam odrađivao svaki sljedeći šaraf.
Ovo su šrapneli koje je ta četka izbacivala ako bih previše stiskao.
aragonY:
Ta cetka je zakon. Samo obavezno naocale nositi, eventualno i masku za lice jer leti sve naokolo ukljucujuci i te celicne niti i hrđu, cak nekad i komadice metala koje otkine ako si pregrub. Ali odradi vrhunski posao, ja tako sarafe felgi na autu sredim, odlicna stvar. A deklo ne bi bilo lose kasnije rucno jos malo finisirati te fillerom dotjerati pod konac jer kao sto vidis ta cetka je malo pregruba i ostavlja tragove pogotovo ako nisi pazljiv.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju