Pozdrav znam da ima postova dosta o ovoj temi ali evo ne pronalazi riješenje pa ako tko može pomoc
Jučer sam stavio na svog Rannera 50 sp novi auspuh Stage6 Pro Replica i provozam ga tako s novim auspuhom bez mijenjanja rolica,federa malih,i centralnog federa uglavnom neide preko 7t obrtaja samo kad ga tek upalim i onda ga razviti do kraja i ima lijep start i sve ali kratko traje hahaha iza toga ne moze preko 40km/h i neprima gas mislim imam osjećaj kad dajem gas od pola do kraja nema ubrzanja..
Stavim nakon toga 5.0 g rolice ,mallosi crne federe kvačila i centralni ljubičastih od mallosia i bacim đir i isto kao s serijalom nikakvih promjena
I ajde već kad imam mallosi set federa za kvačilo idem stavit žute najtvrđe jer sam skuzia da sam stavio najmekse crne pa kontam idem stavit žute valjda će moći okretati preko 7t obrtaja montiram to sve i ajde da se provozam kad ono isti slučaj kao i prije za posudit
Na skuteru su skinute blokade i sve super je isa s serijalom
Trenutno su rolice 5.0g,žuti federi kvačila,ljubičasti centralni,dizna je 64 ,skinuo sam limic s karburatora,mallosi crvena spuzva za filte je i novi originalni reman s prijeđenih 300-400 km..Ne znam šta da radim pretpostavljam da trebam manju težinu rolica jer motor ne može s mjesta ili je nešto drugo u pitanju stvarno ne znam