Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 1998 - restauracija

<< < (18/25) > >>

robyakarider:
ti dize gas u karbu do kraja sa org sajlom, tj sa onim spojem u sredini?
ja sam slozio sajlu od komada jer nije imala dosta hoda

Budy_94:

--- Citat: zvonkec92 - 06 Srpanj, 2021, 02:35:13 ---Kakva perverzija jbt 😮

E kaj se tice blokiranja bendixa, ista stvar se i meni desavala neki dan kad sam stavljao novi zamjenski jer je veliki zupcanik sa novim iglicastim isao jako tesko na blok i nije se dao okretat pa sam vratio stari org a onaj drugi dio sa valjcicima stavio novi kineski i tada je tek sve bilo oke, usput pleša te ošišao gle kolko sam ja platio kineski bendix

https://www.motor-x.com/backstop-starter-13mm-71-teeth-yamaha-jog,p.html

--- Kraj citata ---

Fala zvonkec za komentar. Što se bendiksa tiče, neznam stvarno, meni lagano ide veliki zupčanik, igličasti je u redu, sve se vrti uredno ali
kad bi pokušao startati preko anlasera samo krči, žulja. Probati ću se još poigrati. Primjetio sam kasnije da onaj mali zupčanik se vrti malo otežano
pa ću pokušati malo obrusiti onu osovinu na kojoj se nalazi.

Je bilo je malo poskupo kod pleše, al tako je to kad sam nestrpljiv  :toothy12:
Dobio si ga stvarno povoljno.

--- Citat: robyakarider - 06 Srpanj, 2021, 05:59:20 ---ti dize gas u karbu do kraja sa org sajlom, tj sa onim spojem u sredini?
ja sam slozio sajlu od komada jer nije imala dosta hoda

--- Kraj citata ---

Lako moguće da i ja imam isti slučaj. Nisam gledao u klipić kad je skinut filter pa ne znam jel povlači
skroz ili ne. Vozio ga nisam pa neznam jeli mu fali gasa. Ako budem trebao slagati od komada sajlu budem te
pitao za savjet kad si se već odao da znaš riješiti  :toothy10:

robyakarider:
ma to kupis sajlu na metar, i bužir normalno, i u rucku gasa stavis "moršet", ne znam kako bi se to zvalo po hrvacki, ako bude trebalo ti iskopam kataloski pa vidis kako to izgleda

Budy_94:
Fala Roby na savjetu, ako to bude slučaj kod mene napravim kako si rekao  :icon_thumright:

Aerox je skoro gotov, ima još nekih sitnica za kupiti i za pričvrstiti ali uglavnom je to to što se izgleda tiče.

challenbeen:
Uvenula trava kad je prišao ZMAJ...  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju