Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 1998 - restauracija
dario007:
Ajmo Zadrani,nema zafrkancije,treba to isterat do kraja...
PchelaUbica:
To Badi. Na tvome bar nema dva prsta prašine 😆 aj ko ce prije ja i li ti :dontknow:
Budy_94:
Čale me probudio malo pa evo da javim neki mali polu update.
Oko skutera se nije ništa posebno radilo. Stavljeni su retrovizori, novi yss amortizer, priprema se za registraciju
koja bi trebala biti uskoro.
Što se štele tiče u odnosu na zadnji post ubačene su malosi 5.1 rolice umijesto 4.7
i skuter bolje vuče i manje prevrtava. Vario je polini hispeed.
Setup karba je prerađeni original minarelli airbox sa lulicom promjera 23mm, serijska spužva unutra.
Igla W9 seger na drugom zubu odozgo
Glavna dizna 85
Ler dizna 45, šaraf smjese otvoren krug i pol
Atomizer 262 AU
Sa ovim je radio odlično odmah, pa sam posumnjao da bi mogao biti siromašan,
po boji svjećice se nije moglo reći puno.
Ovih dana sam se igrao sa postavkama i obogatio ga na svim
otvorima. Stavio diznu 88 koja se pokazala prevelika, pa će vjerojatno biti vraćeno sve na
stare postavke ili će ostati 88 diza sa siromašnijom w7 iglom, vidićemo. Bit će i neka snimka.
Trenutno ga vozim na 3% bez miješalice, Castrol TTS koji se sada zove Power1 mislim.
--- Citat: dario007 - 21 Lipanj, 2022, 12:03:19 ---Ajmo Zadrani,nema zafrkancije,treba to isterat do kraja...
--- Kraj citata ---
Još malo i ide na regu :toothy9:
Pčela, ne vozi se ni ovaj puno ne brini, prašina se briše redovno :laughing7:
matija84m:
W9 igla je dobra za tvoj setup samo osigurac stavi na prvi zub. Onda po potrebi idu na manju diznu tek
Budy_94:
Hvala na prijedlogu. Pokušati ću kako si rekao.
Probao sam voziti w7 iglu i 85 diznu i definitivno nije valjalo, osjećala se slabost
u vožnji neovisno o tome kako se seger postavio.
Nakon stavljanja w9 na svim otvorima je dobio goriva i bilo je idealno,
ali čisto sigurnosti radi sam probao uvidati 88 glavnu da vidim gdje je prebogat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju