Tehnički kutak > Tuning skutera
Bačvice i katalizatori
Tomma:
--- Citat: luna500rr - 23 Veljača, 2021, 08:22:51 ---Mene isto vuče na bačvicu, nisam nikada ni čuo za taj motorforce :dontknow:
Ima li neka da uredno radi s kitom na piaggio mašini?
--- Kraj citata ---
Ima moj runner. drevo 70 i bacvica...Sa ttom sam imao krajnju 105,a sa bacvicom 95....Nije mi bitna toliko ni krajnja,ima super i ubrzanje sa bacvicom, i Dario se iznenadio kad je probao....Bitno da mi usi ne otpadaju ko sa ttomi da mi se ne okrece policija po cesti xd
luna500rr:
--- Citat: Tomma - 23 Veljača, 2021, 15:21:01 ---Ima moj runner. drevo 70 i bacvica...Sa ttom sam imao krajnju 105,a sa bacvicom 95....Nije mi bitna toliko ni krajnja,ima super i ubrzanje sa bacvicom, i Dario se iznenadio kad je probao....Bitno da mi usi ne otpadaju ko sa ttomi da mi se ne okrece policija po cesti xd
--- Kraj citata ---
Koju bačvicu imaš? Ova motorforce je zaista povoljna, al ni ostale nisu skupe. Imam ZX chrome i neki arrow stari u šteku pa ako kad poželim mogu to navidati al mislim da će bačvica biti gore samo, da neću imat volje. Ako ne mjenja previše potrošnju i ako je osjetno tiša onda definitivno bačvica.
Prije desetak godina sam na minarelliju AC imao malossi wild lion i malossi sport, bio sam jaako zadovoljan kako je to radilo i koliko je tiho bilo. Ako je prastar wild lion ili ako se vozi na 4% mješavini zna biti glasan, al ako je uredan na ispravnom skuteru bude vrh. S lulicom i svime na mašini mi se čuo samo ventilator, bilo je zaista ugodno.
Tomma:
Motoforce. Kazem ti, ja,sam zadoviljan s njom. Kupio sam je kod pleše za 400kn.
Dokyy:
--- Citat: matija84m - 23 Veljača, 2021, 08:37:02 ---Imas u temi od Daria007 energy power. On je testirao tu bacvicu i radi super.
Vrti se oko 9500 na serijali i 9800 sa kitom. To je cist ok.
Imas i rezultate na istoj dionici napisane pa vidi razliku naspram serijskog spuha, bacvice i rezonke.
Zato i govorim da se ta bacvica dobro pokazala, a najmanje kosta u startu.
--- Kraj citata ---
Pa to mi zvuci odlicno, ocekivao sam nekih 8500-9000. Sve se cini da ce past motoforce s attacka pa javim dojmove.
dario007:
Za serijalu nemoj uzimat taj auspuh jer nema nista momenta,preotvorena je.Bolje radi sa serijskim spuhom na 50cc,na 70c je mnogo bolja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju