Tehnički kutak > Tuning skutera

Bačvice i katalizatori

<< < (3/3)

Tomi_ZG:
Meni je onaj tvoj nrg baš dobro išao s tim spuhom,nema šanse da bi više vozio serijski spuh,sve si i ja razmišljam uzet Motoforce bačvu
Jedino je sranje kaj nema homologaciju pa nije street legal,zato se i prodaje badava,ak se kaj desi pa se murija zakači na to moglo bi bit problema,a možda i na tehničkom,sad malo copram al nije nemoguće

Corector:
Testirao sam i ja tu Motoforce bacvicu. Na kraju je rijesio susjedu jer je trampa bila predobra. GP s kratkom granom koji se vrti kak i kratke grane od Leovincea, i stavim Motoforcea a ono skoro sve isto unatoc stelungu haha
Purejeti ne rade s Motoforceom, ponasaju se isto kao kad stavim preotvorenu rezu sto govori o otvorenosti bacvice :D
Mislim da taj Motoforce nema niti jednu pregradu, nego je cijev direkt prema van, i ima jaku granu.

Dokyy:

--- Citat: dario007 - 23 Veljača, 2021, 21:42:15 ---Za serijalu nemoj uzimat taj auspuh jer nema nista momenta,preotvorena je.Bolje radi sa serijskim spuhom na 50cc,na 70c je mnogo bolja.

--- Kraj citata ---

E vidis dobro da si rekao jer 70-tka nece gore bar do ljeta. Zelim se malo u red dovest s parama da to slozim kako treba. Nisam pametan onda sta bi sad, mozda bi touringa uzeo samo mi je sad zao sto dode ko 3 motoforcea hahah.

dario007:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2021, 22:01:44 ---Meni je onaj tvoj nrg baš dobro išao s tim spuhom,nema šanse da bi više vozio serijski spuh,sve si i ja razmišljam uzet Motoforce bačvu
Jedino je sranje kaj nema homologaciju pa nije street legal,zato se i prodaje badava,ak se kaj desi pa se murija zakači na to moglo bi bit problema,a možda i na tehničkom,sad malo copram al nije nemoguće

--- Kraj citata ---

Isao je dobro i krajnja je bila brutalna,ali samo zato sto je prejak i radi dobro samo u full gasu i treba ga vrtit ko vraga na 50cc,cak i jace nego zx-a i idu dosta lagane rolice i tvrdi federi da to radi.

Ako ti se probava imam ga u steku pa si isprobaj,ako ti pase ostavis si ga i kosta te pijacu i klopu,ako ti ne pase vratis...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju