Dobar dan,evo druga tema danas,ovaj put malo ozbiljnija midlim.Znaci ovako:
Nedavno sam kupio vxr200 i vidio sam da mu poslije 30minuta voznje lagano pocela titrati lampica za ulje.Kad san stiga kuci filter ulja,vijak za ispust ulja i desna strana zadnje gume(gledano odstraga) je bilo mokro,a miris neutralan.Receno mi je da se motor ugrijao i da je ispustio visak antifriza.Nakon 3dana sam iso promjenit ulje,istocio staro(nisam skidao filter ulja) i utocio novo(1litra).Bilo ga je skoro na minimumu dok je motor bio hladan,kasnije sam odvozio par minuta i sad je bila preko maxa,oko 1cm vise.Ostavio sam ga par minuta ugasenog i ponovo upalio,napravio krug i u zavoju mi je pocelo titrati svjetlo za ulje.Kad sam dosao primjetio sam da mu je par centimetra ispod čepa ulja na spoju lagano curi ulje,koje se kasnije zaustavilo.Lampica ulja je pocela svijetliti(nekad i malo blinkati)kad je radio u leru.Odveo sam ga kuci,trebalo mi je par minuta i sad nista ne curi ali i dalje gori lampica...
Jel mozda lampica svijetli jer jr previse ulja,ili mozda jer je slab pritisak ulja ako je istakao kroz "spoj" čepa?!?
Nadam se da nije dugo,hvala unaprijed!!!!!