Tehnički kutak > Garaža
Honda x8rs
Corector:
Budes ti to sve dotjerao, Hondica je mrak. Gledaj ti tu kvalitetu auspuha, 2 selena covjece! Kamionska zadnja kociona celjust! Karb stoji s prirubnicom pod agresivnijim kutem! Boost bootle.
I onda mi netko veli da je Pezo Vertikala majka, isuse boze kriste dragi. Pa gledaj ti originala, kvalitete, a ne onog francuskog spijatera od bloka, i inovativnog skutera od lego kockica.
Eto kako nam se ispire mozak, ova Hondica je topcina od skutera, ta alu rama iz komada po uzoru na moto okvire glede izvedbe, normalan polozaj za sjednje, vilice na ulje, komfor udobnost i sportivica. A to je prastari skuter danas!
Cijenim, respektiram, i volim ovu Hondicu, ovu vertikalu! Svaku koju sam vozio u originalu, to tak lijepo fino vozi, odmah sjeda na prvu. A oni televizori i wc skoljke, nekako cak i kad nisam bio najveci hejter francuskih skutera, su mi bili odbojni u startu, ne valja i ne valja.
Vrijeme je da se konacno odraste i da se otarasi od malenih igrackica jer ovo je stroj!
Oliverxxx2:
Jučer malo razgledavao prijenos,gore je multivar koji je u promjeru 4mm veči nego ventilator.
Remen diže do 4mm od ruba varia,mislim da bi večim ventilvarom dobio još izlaznosti remena...ili ne??
Na drugoj slici se vidi kolko remen izlazi iznad ventilvara
Corector:
Ovakav slucaj ti se desava na Piaggiu gdje je obrnuta situacija. Remen izadje iz variomata. Dobro izgledaju pera na tom ventilatoru, bas su prava, to radi opak propuh za razliku od onih tanasnih plasticnih ravnih na nekim.drugim.vertikalama.
Mozda ti tu igra remenica od Kymca, ili Peze ali ona ima ogranicenu visinu prije zupcanika. Ili jednostavno neka veceg promjera za Hondu, al sve ti to ovisi o kutu, jer ako je prevelik uzalud promjer jer trazi siri remen.
Oliverxxx2:
Od peže ne paše...polini nudi za tu hondu 190kn, vjerojatno ču naručiti kasnije
Corector:
Od Peze je ionako megapreteska ima skoro 500grama. Al reko mozda bi igrala Stage6 cnc ako su radilice iste. Mislio sam da su vrhovi radilica isti? Jer Kymco i Pezo mi djeluju kompatibilni od oka, nisam imao inzeresa da precizno izmjerim potvrdim i upasem jedno na drugo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju