Tehnički kutak > Garaža
Honda x8rs
sole9:
E jebiga, ja sam svoju prije godinu dana prodao za 1000 kuna, ravnu...mehanicki vrlo dobru, i plastike su bile ok osim lijeve prednje bocne. Mislio san da ne vrijede puno, a tebi bi odlicno dosla.. Mozda bi ga mogao naci br od covjeka kojen sam prodao, mozda ima djelova ako se ne snađeš
Evo slika kakva je bila
Dragster 50:
--- Citat: Oliverxxx2 - 17 Travanj, 2021, 12:37:49 ---Kod prijave štete sam naveo da je vrijednost tog modela 1200e jer sam čačkao po slikama na netu sa oglasnika u zadnjih par godina i takve honde x8rs u stanju kao moja ali i lošije su imale istaknutu cijenu od 800 do 1300e
Neznam da li se na osnovu toga može procijeniti veča vrijednost nego što je po njihovom
--- Kraj citata ---
Da ti odmah ugasim nade, stvarna vrijednost nema veze sa njihovom procjenom, i onim što ćeš dobiti. Dragster sa kojim sam se skrkao je plaćen 6000kn a oni su ga procjenili na 2300 koliko sam i dobio uz zadržavanje skutera. Kad sam se žalio na procjenu, naveli su da je to tržišna cijena, a i u kupoprodajnom ugovoru koji su tražili, a ja šaban im dao, je pisalo 1000kn.
Za štetu na odjeći i kacigi sam dobio, pazi sad: kaciga 130 (350), jakna 170 (1000), mobitel 200 (1800), tenisice Adidas i Levis 501 0 kn, jer nisam imao račune. Za kacigu, jaknu i mobitel sam imao račune i prave cijene koje su na računima su u zagradama.
Lik mi je izletio iz sporedne i pogodio sam ga bočno. U spoj vrata sa krovom sam udario donjim dijelom kacige koja čuva vilicu, i preletio preko auta, suprotne trake, i zaustavio se oko 14 m od mjesta udarca. Ništa slomljeno, ali komplet ugruvan, koljeno katastrofa i danas, 3god od prometne, njemu skršena oboja vrata. 2 tjedna sam ležao doma, a pošto nisam bio prijavljen na poslu, za to nisam dobio nikakvu naknadu, a za komplet ozljede 5000kn minus odvjetnik. Savjetovali su me svašta, od terapija koje su mi stvarno trebale, do ovo-ono šema, ali nisam pristao na ništa jer sam se morao vratiti na posao zbog financijske situacije.
Ukratko, pušiona.
E da, Ispido kacige čuvaju glavu😁
dario007:
Uglavnom je uvijek pusiona i sretan si da si na nuli,a ekipa prica da okrene jebene pare...
Steta za ugovor,tak i tak nema poreza,pa da si napisao i 10tkn nis nebi kostalo.Bas me zanima jel bi platili da je pisalo 10tkn,a ne 1000...
igor.sb:
bez odvjetnika nista
cura tj zena je dobila cca 12t kn na ruke , šancov ovratnik, vrtoglavice, fizikalna i dobar odvjetnik
ako te zanima kome se javiti (ZG), pitaj na pp :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju