Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Paše li sajla i čok od dell 17.5 PHVA na 19icu dellorto
Dragster 50:
Nedavno sam na nekoj grupi raspravljao sa par engleza. Uglavnom, likovi na base, točnije na Malossi Sport stavljaju 25 ili 28 i kao to je normala, kao i C21 na base, i olfo to šljaka, al ga treba znat uštelat, gljive na serijalu isto normala. :icon_biggrin:
Nisam neki "tjuner", al nisam ni toliko tele, naravno da sam odustao nakon par upisa.
Tomi_ZG:
Rade je stavio C20 na serijalu,mogu se svakakve kemije al to rade level pro tjuneri,može gljiva na serijalu kaj ne,ja sam je vozio davnih dana,al je blesavo pa sam je nakon vremena skinuo,tak isto na SS-u po novom na midrace stavljaju diznu 300,neki skinu diznu pa voze na rupčagi u karbu,a karb minimalno 28
robyakarider:
pa sta ne dobijes cok na novom karbu?
a sajla ko sajla pase, eventualno duzina, a to se lako preradi
matija84m:
--- Citat: Dragster 50 - 10 Veljača, 2021, 17:59:32 ---Nedavno sam na nekoj grupi raspravljao sa par engleza. Uglavnom, likovi na base, točnije na Malossi Sport stavljaju 25 ili 28 i kao to je normala, kao i C21 na base, i olfo to šljaka, al ga treba znat uštelat, gljive na serijalu isto normala. :icon_biggrin:
Nisam neki "tjuner", al nisam ni toliko tele, naravno da sam odustao nakon par upisa.
--- Kraj citata ---
Pa to sve moze tako kako je napisano ako ima potrebe. Naravno da ovisi za sta se skuter koristi.
Samo bojim se da tako natjunirana masina ne koristi dugo.
dundi:
Na skuteru nije serijala, nez kamo si to procito, ima Polini Sport 70
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju