Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Paše li sajla i čok od dell 17.5 PHVA na 19icu dellorto
PchelaUbica:
Jeste filozofi ja nemog vjerovat. :dontknow:
Stavi sta imas i vozi. Vozio 17 il 28 mislim da je tebi veci problem to ustelat. Malo osnovne neke stvari prouci i pokopcaj pa ce ic. A i najbitnije je krenut. Pokusat nesto . Nece se preko foruma nastelat
I nezz zasto prodajes sad taj karb. Ja sam ti reko ako vec imas doma 19 da stavis jer zasto ne. A kupovat ponovo sve nema smisla. Jer i druge dizne idu kao i cok
dundi:
ma ne, oću se rješit ovog 17.5 jer sam vec naso 19 za kupit, kad ga se rjesim uzimam 19...
zvonkec92:
A ono, nijansa neka ce se osjetit. Ja imo 21 i sa njega preso na 17.5 osjeti se da slabije puni na visim brzinama i izgubio krajnje nesto al bmk za do ducana i nazad i zujanje po gradu mi je ta nijansa nebitna. Bar vise nema kemije oko airboxa jer na 19/21 kad ga nasadis na onu plastiku nepase vise airbox na rupe na bloku, pa rezi plastiku kemijaj drkaj ovako na 17.5 je sve plug&play i necu opce da razmisljam o kemijama vise
E i dizne sa 17.5 ti nepasu na 19/21 ni glavna ni ler tako da ces i tu bacit dodatnih para
dundi:
evo update, ovaj karb mislim kupit ali neznam koja je serija jer ne pise nista, dellorto 19ica
https://ibb.co/TBqjcyY
zvonkec92:
Cek prodo bus 17.5 i kupio isti drek koji si prodo? Samo napred obavjestavaj nas o daljnjim radnjama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju