I tako krenem ja odmah po novi auto iz salona, 250.000 kn planiram izvojit tj 255.000 do 260.000 kn sa teh sa svim davanjima, osiguranje i kasko, kad ono išao se raspitivat, tehnički, davanja, i ostale pi*darije, ispalo bi me cca 270.000 kn malo manje.. xd ja ono watafak... sjećam se da mi je za Vitaru trebalo tek 5.500 kn sa svime, kad ono prc... uz sve to, brzo sam se oprostio jer sam pričao sa ekipom, i ne znam ni što će mi novo auto ni toliko veliko..
Kako je prošao zaključak sa time, uletio mi je na Viru (TODI CARS) ovaj Passat B8 2015 - 1,6 TDI 120 ks manualac ComfortLine sa kukom, sa kojim sam oduševljen udobnosti, voznim perfomansama i ostalim stvarima koje nudi.
Koštao me 107.000 kn sa registracijom osiguranjem i kaskom. Uskoro personalizirane tablice iaaako su naručene još 10.02 ... Sljedeće što me čeka od ulaganja je promjena guma, metlica brisača i podmazivanje kuke jer se nije u 5 godina skidala od kad je auto kupljen tj nikad prikolicu nije vukla haha
I da, tuscon 1.6i benzinac što sam ga vozio je dosta tromiji od Passata po ubrzanju. Ne znam do čega je, al... sporiji svakako