Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Beverly 500 Cruiser 2009. godina - servis

<< < (3/4) > >>

auriga21:

--- Citat: stipe - 25 Veljača, 2021, 09:40:26 ---skuter ima 21.000km?

na koliko je stavljen malossi? na 15, 18000?

iskreno, ne bi ja to nista dirao, prominija bi ulje u motoru i peglaj dalje... mala je to kilometraza...

--- Kraj citata ---

Ma necu na kraju nista oko ventila dirati, samo cu napravit servis kompletni, ulja, filtere, rolice, klizace...
Trenutno ima 21000, da... Ne znam kad je stavljen malossijev variomat, kupio sam ga takvog, covjek kaze da je variomat dobio za rodjendan i ne sjeca se koliko je kilometara motor imao ni koje je rolice stavio unutra...
Mislio sam zamijenit sve to (osim stelat ventile nankraju) i onda sam miran, znam da sam sve miran onda neko vrijeme jer ne radim preveliku kilometrazu s njime...

geronimo49:
ovaj skuter je čudo, otkako ga imam ja ne znam šta je dosada  :headbang: :headbang:  ne bi ga mijenjao za nikakve pare ;D ;D

auriga21:
Slazem se sa tobom, imao sam prije njega runnera 180, taj mi je skuter bio najveca djecja zelja i onda mi ga gamad prokleta ukradu, jos mi je to bolno u srcu!!! Nakon njega sam si ovo uzeo, i iskreno, mrvicu mi je drazi od runnera, manje trosi, jaci, veci, ma sve! Da sam znao da je ovak dobar kupio bi ga prije 5 godina! Jedino sta me ubija, i ne mogu vjerovat da su tak nekaj napravili, je to da ne stane normalna kaciga ispod sjedala, katastrofa!

stipe:
Meni ti je beverly tiha patnja jos otkad je izasao... Srica moja sto ga frend ima pa sam se izgustirao na njemu, ali kuoiti cu ga kd tad...
Isto sam imao beva250, runnera 180sp, ali ovaj 500 mi je nesto posebno

geronimo49:
i moja priča je slična, gamad ukrala runnera 70 cm, nakon nje beverly 250,yamaha x city, burgman 400.Onda su krenuli motori i sad ponosni vlasnik gsx 1250 i beva 500 cruiser. jedan je višak ali nikako se odlučiti koji. kao što sam već napisao s njim nikad nije dosadno jer nikad neznaš kako će biti raspoložen taj dan :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju