Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 70ccm
Corector:
Promakla mi ova tema. Vidim da pali ko mina. Velik si posao odradio, iz skutera za sekundarac si napravio dobru vozilicu. Vidim da imas kratki RR koji ce ti prouziti i jako dobre peformanse.
KEEWAY:
--- Citat: Corector - 11 Veljača, 2021, 14:35:51 ---Promakla mi ova tema. Vidim da pali ko mina. Velik si posao odradio, iz skutera za sekundarac si napravio dobru vozilicu. Vidim da imas kratki RR koji ce ti prouziti i jako dobre peformanse.
--- Kraj citata ---
ajoj, bilo posla dosta, i odustao vec od skutera i prodao ga i kupio nazat i slozio ga sebi za gust. jedino su plastike malo oderane od pada (nisam ja pao) ali to me ne dira previse, uglavnom bio prije gore zx ali ni blizu nije isao kako ide s rr-om, bas se osjeti razlika. Ovako kako je sada slozeno ne diram nista, pali super, moram ove godine jedino kupit novi akku i gume, ove gore gume su iz 2007 godine, ne vozim po mokrome, jedino kad je suho i lijepo vrijeme, prosle godine napravio cca 500km s njime samo.
Corector:
Da, ako si imao dugi ZX, i sad kratki RR,to je velika razlika na karbu, nekih 800rpm vise moras vrtiti masinu.
KEEWAY:
--- Citat: Corector - 11 Veljača, 2021, 20:23:23 ---Da, ako si imao dugi ZX, i sad kratki RR,to je velika razlika na karbu, nekih 800rpm vise moras vrtiti masinu.
--- Kraj citata ---
da, osjeti se dosta na staru i ubrzanju, i cini mi se da puno ljepse radi na leru nego sa zx-om, mada je i zx bio dosta ostecen, udubljena grana, lonac..
KEEWAY:
posto je lijepi dan ali hladan, -4 trenutno, malo se gilera sunca i usput par slikica:
kilometar sat: sat je malo prerađen, potrgana folija s kontaktima pa sam uzeo od sp180 i preradio ga malo:
-podloga od sp180, mehanizam od 50, te je bilo malo zezancije oko kalibracije ali slozeno, dosta tocno pokazuje
-"check engine" lampica je spojena na lampicu od ulja, znaci kad se da kontakt zasvijetli lampica ulja i "check engine" te kad nema ulja naravno svjetle oba dvije :toothy12:
- u prazno polje je ugrađena mala ledica posto sam na skuter stavio neki aftermarket alarm i kad se s daljinskim "zakljuca" tj. aktivira alarm onda ta lampica treperi (plava led-ica)
-ugrađeno svjetlo ispod sjedala sa prekidačem i prekidač čim se otvori sjedalo te taj sistem ima svoj osigurač:
-prekidači di se toči gorivo:
prekidač ovaj donji je za palit neon svjetlo (must have) :toothy9:
dok onaj gore crni pali elektronsku blokadu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju