Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 70ccm

(1/8) > >>

KEEWAY:
 :hello: svima

Predstavit cu vam skuter koji sam kupio ni manje ni više nego za 1000 kuna u voznom stanju i sa papirima !
Kupio sam ga 2013 godine od jednog prijatelja/poznanika, skuter je imao 7 kupoprodajnih vlasnika. Ja sam bio 8.  :toothy9:

Riječ je o Gileri Runner SP50 2001 godina.

Sa skuterom je dosao kit top petformance 70ccm, zx aupuh, karburator neki mikuni msl da 17.5 i serijski airbox, rolice i klačilo.

Stanje skutera je bilo katastrofa, kilometri nepoznati, sat rastrgan, plastike katastrofa, cini mi se da nije radila niti jedna žarulja na skuteru.

Najprije kad sam ga kupio, nakon ovjere kupoprodajnog ugovora, išao sam na tehnički pregled provjeriti da li se to opće i može registrirat kad već postoji toliko ugovora o prodaji  :toothy12: ,i nakon pola sata teta na šalteru je rekla da je sve ok i da se može registrirat bez problema.

Postavljat ću vam slike da vidite kako je to bilo od početka pa do kraja slaganja

:hello:

KEEWAY:
Rastavljanje, čišćenje, popravljanje  :toothy9:

KEEWAY:
Ovako je izgledala gilera kad je prvi put dosla kod mene.
Možda je i bivši vlasnik tu negdje na forumu, uglavnom vlasnici su bili iz Varaždina, Zagreba, Krapina, Jastrebarsko, Ozalj, ...

KEEWAY:
Još malo čišćenja, slaganje i probna vožnja u pratnji serijske sp180  :glasses9:

matija84m:
Super.
Nisam skuzio jel sada skuter slozen napokon?
Koji je setup?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju