Tehnički kutak > Tuning skutera
12 o clock i crash cage za apriliu sr
YamahaSpy:
Ali kod varenja slidera treba pazit jer ako je pretvrdo i motor kada odleti moze ti strgat šasiju... slider se treba malo savinut kada skut padne, ovisi i o tome kako pada ali nesmije ti rama puknut.
keko_aprilia:
--- Citat: YamahaSpy - 30 Listopad, 2008, 11:06:35 ---Ali kod varenja slidera treba pazit jer ako je pretvrdo i motor kada odleti moze ti strgat šasiju... slider se treba malo savinut kada skut padne, ovisi i o tome kako pada ali nesmije ti rama puknut.
--- Kraj citata ---
thx...to mi je zadnje na redu da stavin slidere ...recite mi ekipa iman jedini moguvi nacin za mene da stavin 12 o clock bar da stavin u global servisu one sipke za kufere one su ista stvar sipke cvrste pa na njih naknadno zavarin jos da to na kraju bude roll bar za zamjenjivin vrhom za klizanje kao sa vidama da se navida na kraju
te-te-ac:
e da ga jebes ali ti da ces upotrebit taj 12 o clock mozas imat i nekog znanja oko dizanja i to
meni se cini da bi ti to sve sebi "napravio" onak iz zajebancije ... ::)
mani se ti čorava posla :laughing7:
Drnda:
koliko kostaju slideri uopce, meni ce trebati 2 kom. one polinijeve boje plave, mislim ih staviti umjesto macjih ociju na sf2 cisto radi estetike
keko_aprilia:
--- Citat: te-te-ac - 01 Studeni, 2008, 11:49:07 ---e da ga jebes ali ti da ces upotrebit taj 12 o clock mozas imat i nekog znanja oko dizanja i to
meni se cini da bi ti to sve sebi "napravio" onak iz zajebancije ... ::)
mani se ti čorava posla :laughing7:
--- Kraj citata ---
znanja oko dizanja na kolo iman stari moj....ali sad kad tuniran mislin se sa tin iz gusta bavit (stuntom) ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju