Tehnički kutak > Tuning skutera
12 o clock i crash cage za apriliu sr
keko_aprilia:
--- Citat: YamahaSpy - 29 Listopad, 2008, 10:55:22 ---Kod nas u Velikoj Gorici ima decko sto radi slidere, ti mislis na bocne stitnike za oklope?
http://www.stuntbase.com/forum/dload.php?action=file&file_id=295
skini video i pogledaj kako on to radi na stroju.
--- Kraj citata ---
ahh al daleko je meni Gorica ...neznan vise cini se nista od slidera i 12 o clocka a sranja :dontknow:
neer:
--- Citat: keko_aprilia - 29 Listopad, 2008, 19:43:27 ---
--- Citat: YamahaSpy - 29 Listopad, 2008, 10:55:22 ---Kod nas u Velikoj Gorici ima decko sto radi slidere, ti mislis na bocne stitnike za oklope?
--- Kraj citata ---
ahh al daleko je meni Gorica ...neznan vise cini se nista od slidera i 12 o clocka a sranja :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma j#bo goricu najbolj je kod nekog tokara oici da ti istokari iz teflona slajdere i dalje sam slazes cijevi i ostalo
keko_aprilia:
--- Citat: neer - 29 Listopad, 2008, 19:46:11 ---
--- Citat: keko_aprilia - 29 Listopad, 2008, 19:43:27 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma j#bo goricu najbolj je kod nekog tokara oici da ti istokari iz teflona slajdere i dalje sam slazes cijevi i ostalo
--- Kraj citata ---
aha znaci to bi tokar moga napravit :9 potrudit cu se ja nac kojeg a onda jel nabavin vide i to se vida di??
180fxr:
bolje je zavarit na sasiju al islim da mozes i na saraf.. :dontknow: Znaci kolika ti je sipka na kojoj je slider toliku rupu izrezes na masci i tuda ga gurnes.... (nakon sto ga gurnes svrsis......) i onda kad vidis to sve di sta sjeda maknes maske i zavaris i tak..... A mislim da ima bas objasnjeno negdje na forumu bas sve o sliderima.....
Znaci u desnom kutu ovog prozora imas pravokutnik s lijeve strane je povecalo a s desne pise TRAZI.. Tamo upises : slider i onda ti izbaci sve teme u kojima ima rijec SLIDER...
Nadam se da sam pomogao
keko_aprilia:
--- Citat: 180fxr - 29 Listopad, 2008, 20:13:48 ---bolje je zavarit na sasiju al islim da mozes i na saraf.. :dontknow: Znaci kolika ti je sipka na kojoj je slider toliku rupu izrezes na masci i tuda ga gurnes.... (nakon sto ga gurnes svrsis......) i onda kad vidis to sve di sta sjeda maknes maske i zavaris i tak..... A mislim da ima bas objasnjeno negdje na forumu bas sve o sliderima.....
Znaci u desnom kutu ovog prozora imas pravokutnik s lijeve strane je povecalo a s desne pise TRAZI.. Tamo upises : slider i onda ti izbaci sve teme u kojima ima rijec SLIDER...
Nadam se da sam pomogao
--- Kraj citata ---
hehehe dobro a di bi ja onda bia u dojnjem livon kutu malo ukoso upisen Split hehe thx na odgv. pomoci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju