Tehnički kutak > Garaža

Kymco Super 9 AC 70cc 2002 by CixS9

<< < (2/10) > >>

cixs9:

--- Citat: matija84m - 09 Siječanj, 2021, 21:04:09 ---Pa nije to zamorce, to je vjeverica :icon_thumright:
A bit ce to super sa 20% duzom getribom. S obzirom da je prenos kratak to ce bit taman :icon_thumright:

Ma taj kit je odlican. Ja bi rekao pun pogodak. I u kombinaciji sa ovim slabijim spuhom mogao bi se dosta navozit :headbang:

A zbog karike ne brini, 10 000 bi trebao napravit ipak je to alu kit.

--- Kraj citata ---

Hahhahahaha evoluirao iz zamorca u vjevericu  :toothy9:
Pa mislio sam možda stavit neki jači spuh to mi je bilo u planu, ali kad bolje razmislim i ovako je okej možda ne izvlači maximum maximuma ali u cilju mi je vozit se što duže tako da ću pustit ovaj.. A i nije preglasan a opet uz gljivu ima tihe nijanse rezonance. Sve u svemu za sad ostaje ovako i prvo što je u planu stavit getribu i kvačilo novo tako da prijenos više ne moram dirati nakon toga.

matija84m:
Nemoj ic na jaci spuh :nono:
To odma povlaci druge probleme. Treba veci karb i svejedno raste mogucnost od pregrijavanja i ljepljenja.
Ostavis ga ovako i sa duzom getribum bude jos vise momenta, a nema prevrtavanja.

Usisne lamelice zamjeni ako nisi vec. Karbonske treba stavit za svaki slucaj.

cixs9:

--- Citat: matija84m - 09 Siječanj, 2021, 21:15:30 ---Nemoj ic na jaci spuh :nono:
To odma povlaci druge probleme. Treba veci karb i svejedno raste mogucnost od pregrijavanja i ljepljenja.
Ostavis ga ovako i sa duzom getribum bude jos vise momenta, a nema prevrtavanja.

Usisne lamelice zamjeni ako nisi vec. Karbonske treba stavit za svaki slucaj.

--- Kraj citata ---
Ma nego šta. Ništa više od ovoga. Lamelice su noname karbonske ali uzimam malosijeve uskoro. 0.25 mi trebaju jel tako?

matija84m:
Ma bitno da nisu metalne.
Ako vec ides na neku kvalitetu onda uzmi polini. Ipak su se nesto bolje pokazale u praksi. U setu dobijes dvije razlicite debljine pa ubacis tanje i gas.

Ajde da se neki midrace vozi napokon :headbang:

cixs9:

--- Citat: matija84m - 09 Siječanj, 2021, 21:24:19 ---Ma bitno da nisu metalne.
Ako vec ides na neku kvalitetu onda uzmi polini. Ipak su se nesto bolje pokazale u praksi. U setu dobijes dvije razlicite debljine pa ubacis tanje i gas.

Ajde da se neki midrace vozi napokon :headbang:

--- Kraj citata ---

Ma uzimam oboje pa ću jedne za rezervu ostavit.
Ja sam zadovoljan iskreno. Baš zadovoljan. Za sad odlično funkcionira.. Možda sam mislio ga farbat jer prošli vlasnik je sj#bo plastike i sve je zgrebano zato ima ove naljepnice po sebi tako da sam ih iskoristio i poljepio tu di su ogrebotine..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju