Tehnički kutak > Garaža
Kymco Super 9 AC 70cc 2002 by CixS9
Deki.:
--- Citat: matija84m - 19 Siječanj, 2021, 10:46:57 ---
--- Citat: Deki. - 19 Siječanj, 2021, 10:15:10 ---Kymco je zakon! Neznam šta se za te 20god stare pjađe kačite
--- Kraj citata ---
Zato kaj dokazano najbolje ide :icon_thumright:
Ili cemo i za to rec kao i za francuza "sve je to isto ili tu negdje" :dajmenemojj:
--- Kraj citata ---
Ne citiraj kad direktno odgovaraš
Corector:
Piaggio LC je prica za sebe. Ovo je Kymco AC i meni je ostavio bolji dojam nego Piaggio AC u verziji 50ccm. Veseliji je agregat, zabavniji.
cixs9:
Sve ima svoje mane i vrline. Ali opet se sve tu kreće oko održavanja... Možeš imat najbolji najjači skuter na svijetu i ako ga samo pali vozi, normalno da će dat otkaz i rec ko te j3be. Naravno, sve ima svoje. Svaki brend je po nečemu bolji i ima nešto svoje. Tako i mora biti inače nebi bilo konkurencije.
Hvala svima na pregledima i subovima😁
Mislio sam ga uskoro farbat i mijenjat selene jer se dosta osjete vibracije pa mislim da je vrijeme za nove.
cixs9:
--- Citat: matija84m - 19 Siječanj, 2021, 08:47:55 ---Zanimljivo. Sviđa mi se da je neko uredio kiymka :icon_thumright:
Cak si dobio i super brzinu. Iako ocekujem duzu getribu pa ce onda doci ta moc do izrazaja :headbang:
--- Kraj citata ---
Obećanje je obećanje :toothy12: doc ce ta getriba čim dođu prve pare :toothy10:
cixs9:
--- Citat: stipe - 19 Siječanj, 2021, 10:02:05 ---evo, pratim te, 9ti subskajber :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Fala stipe legendo :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju