Ostalo > Razne offtopic teme :)
Potres !!!!!
ivano_007:
Dobro, da zaključimo priču. Ka šta kolega Zvonkec kaže donira se dosta hrane sa isteknutim rokom trajanja. Ja sam nadoda da se i donira dosta neprimjerenih stvari. I nije čudo da crvenom križu treba dosta vremena da razvrsta.
Šta se tiče ovog ravnatelja civilne zaštite, on je ravnatelj i sigurno raspolaže s više informacija od nas. Može čovik obavljat bolje ili lošije svoju funkciju, ali on je trenutno ravnatelj.
Super mi je odgovor na pitanje "ko je on?", "uhljeb nije sigurno" :toothy12: da si nam odličan argument da ga zapratimo i sheramo njegove objave.
SCANIA R500:
Zaprati damira truta... :headbang: i josipu rimac..... Pametnom dovoljno.... A uhljebi ko uhljebi.... Uguzi... Podgizne muhe.... 😁
balki:
Dosta namnje trutova, trebamo vise pcelica!!
Tihich:
Ja sam dolje od utorka popodne od jutra do navecer i do sad sam prilicno toga vidio tako da ne pricam samo zato sto je on ravnatelj ili sto ga nevolim.
Ne kazem da nista ne radi ali uglavnom ono sto ukljucuje samopromociju, za ostalo "nema vremena"
ivano_007:
--- Citat: SCANIA R500 - 02 Siječanj, 2021, 11:43:37 ---Zaprati damira truta... :headbang: i josipu rimac..... Pametnom dovoljno.... A uhljebi ko uhljebi.... Uguzi... Podgizne muhe.... 😁
--- Kraj citata ---
Nemam facebook od davnih dana, ka šta bi Goran Bare reka "tu je 90% smeća, 10% cvijeća". Nakon čitanja objava Marina Vlahovića, sve se više slažem sa Barom :icon_biggrin:
Ne pratim toliko rad civilne zaštite (uopće). Ako rade ko i ostale agencije, ministarstva... vjerojatno je u pitanju srednja žalost. Al pobivat njihove informacije nema niko pravo, nezadovoljnima njihovim radom može bit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju