Ostalo > Razne offtopic teme :)

Potres !!!!!

<< < (11/16) > >>

Corector:
Evo jedan motivirajuci video, samo sloga i jedinstvo, bez filozofiranja:

Corector:
Evo ga, napravili su kartu gdje se jasno vidi poziv u pomoc, bravo!

https://potres2020.openit.hr/views/map?fbclid=IwAR03p4CkPlj0rEsXv-2fhnk9c1ITV-dQ0HVC7YtKz_bemak3sE0ayKEQqVU

zvonkec92:
Kaj se ovima u Istri srusilo da traze pomoc

Corector:
Istru ne moze pogoditi potres, blazena Istra.
A tamo su ti zeleni markeri, a zeleni znace da oni nude pomoc, a crveni odasilju poziv u pomoc.

zvonkec92:
Aha, nisam to skuzio

Nema sta ljudi su se fakat organizirali oko ove katastrofe, kad bi bar tako svi bili slozni da pobacamo politicare i stozerase u kontenere za smece i zavarimo ih. Tu kod nas u selu vatrogasni dom od 150 kvadrata pun potrepstina kaj ljudi sami dovoze, nema se kam slagat vise a ljudi svejedno voze jer ih iz petrinje i gline salju dalje tam je sve puno a sad je pretrpano i kod nas a nema tolko ljudi u selu kolko stvari ima. To je po meni jedna veoma banalna stvar i tu su se trebali postavit drugaciji uvijeti i prioriteti, mislim da bi ljudi trebali kad idu selom pitat od kuce do kuce kome kaj treba jer realno u mom selu i 5-6 okolnih sela niko nije ostao bez kuce. Tu su vecinom manje stete tipa dimnjaci crijep i eventualno koja šupa ili pušnica za meso koje su popucale pa da ih se srusi dok nisu zatrpale nekog, mislim da bi to ljudi sami trebali zakljucit kad prolaze selom, i nama tu uopce netreba brasna kruha i deka vec ljudi koji bi popravili krovove i dimnjake kao evo nasi forumski heroji Corector i dario007 koji su se sami ponudili pomoci nakon kaj sam reko kakvu stetu imam. Ove kucanske potrepstine bi bile potrebnije blize epicentru i zaseocima koje niko ne obilazi, kampovima koji su sada u izradi i ovim pokretnim kuhinjama kaj ce tim jadnim ljudima kuhat jelo, neki dijelovi su pretrpani a neki jos uvijek nisu nista dobili.

Ovo je kod mene

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju