Ostalo > Razne offtopic teme :)

Potres !!!!!

<< < (2/16) > >>

dario007:
Ne ponovilo se nikad i nikome.Na srecu nikakvo ostecenje na kuci nemam,jedna sprunga kao vlas u stubistu.Skutere mi je pobacalo sa nogara,sva srece kad smo izletili iz kuce stajao sam bas pored njih pa ih uspio zadrzati.
U selu su nagrabusili dimnjaci i krovista,dvije kuce losije gradnje su srusene,skola,crkva i dosta starijih objekata je jako osteceno.A mi smo 30ak km zracne linije od epicentra.

Sutra idemo u ispomoc Zvonkecu,bio bi u Petrinji da nisam noc-noc na poslu,pa bar na neki nacin da pomognem...

srunner221:
Ne treba u petrinji ljudi, bio sa cijelim svojim drustvom i tamo ima sigurno 2 soma ljudi iz zagreba samo... Vise se treba bazirat na okolna sela

ivano_007:
Da. Evo i HGSSovce vraćaju, očito ima ljudstva. Ništa, donacija ide :icon_thumright: strašno strašno...

balki:
Bio u Petrinji sa 3 prijatelja i nalopatali se. Ljudi bilo previse- organizacije nikakve. Neimali koga ni pitati. Uglavnom "drzava" za ovakvu situaciju nema spremnog ni plana, ni organizacije ni komunikacije.

dario007:
Nemoj me krivo shvatiti,ali sta su po pitanju organizacije sa vama civilima trebali?Svaka cast sto su ljudi samoinicijativno dosli,ali osim uklanjanja šute i cigli nemas kaj raditi.

Ja ti mogu rec da je sa strane vatrogastva to bilo prilicno dobro organizirano.
Za danas su organizirane smjene za decke na terenu i oko 13h bi poprilican broj ljudi trebao ici sa zbornog mjesta prema Petrinji i okolnim selima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju