Tehnički kutak > Garaža

Baotian kinesce->swap to piaggio ac..

<< < (15/24) > >>

Corector:
Zanimljivo! Masina je kao kao nova.

Fićo98:
Evo mene evo mene

Ovako nabavljen DrEvo 70 ac, top performanse kajla, 78 dizna i zadnje pakne

Sutra ujutro bu se slagalo

Corector:
Kaj mislis hoce taj setup biti jaci od 4T kita onog od 94 koliko vec maksimalno ima ccm?
Bas me zanima kako ide batina s Piaggio masinom, ako razvali s dojmovima, zapitati cu se dal da si slozim neku tutu od skutera. Jedino me strah tankih gumica, onaj osjecaj kad se zaletia i uspijes nekako zablokirati kotace, a apsolutno se nista ne desava... Da stavim casu pive na kmh, ona ne bi skliznula, e to mi je uzasavajuce kod tih tankih gumica, jurnjava je cista lutrija kad te masonerija pogura na tom neprikladnom omjeru mase i gazne povrsine. Jos nekako kad si lagan ide, ali kad to osjeti pretovar, potpuno je isto kao da vozis natovaren sleper i kocis.

Fićo98:
Nisam bas nesto imao pretjerano priliku vozit taj 94cc,dvoumio sam se da slozim taj setup ili isti onaj koji sam imao 72cc ali na kraju sam se odlucio na zip 70 ac, a oko guma jbga razlika se osjeti, imam neku celjust od nrg pa cu to probat stavit i ak ce ic od aeroxa pumpica.. Evo cim se slozi imas pocasni krug  :icon_thumright:

Evo ja jos zaboravio stavit neke stbari

Paljenje sam skinuo s Nrg, kao i variomat Polini hi speed, i zamjenio sam onu polutku koja ima 2 kuta stelanja

zvonkec92:

--- Citat: Corector - 17 Veljača, 2021, 09:39:00 ---Kaj mislis hoce taj setup biti jaci od 4T kita onog od 94 koliko vec maksimalno ima ccm?
Bas me zanima kako ide batina s Piaggio masinom, ako razvali s dojmovima, zapitati cu se dal da si slozim neku tutu od skutera. Jedino me strah tankih gumica, onaj osjecaj kad se zaletia i uspijes nekako zablokirati kotace, a apsolutno se nista ne desava... Da stavim casu pive na kmh, ona ne bi skliznula, e to mi je uzasavajuce kod tih tankih gumica, jurnjava je cista lutrija kad te masonerija pogura na tom neprikladnom omjeru mase i gazne povrsine. Jos nekako kad si lagan ide, ali kad to osjeti pretovar, potpuno je isto kao da vozis natovaren sleper i kocis.

--- Kraj citata ---
Ako moze zip ili skiper sa istom tom dimenzijom gumica letit i drzat cestu onda nevidim problem niti ovdje, sve je stvar navike i niceg drugog. Ja se s batinom mogu vozit isto kak i ti sa runnerom al da se zamjenimo za vozila i ponovimo isto, oboje bi bili na podu u drugom zavoju. Jedini i najveci problem je tu kak ce ovo zakocit tu bi trebalo pripasat neku piaggio viljusku na koju stane bar 190 disk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju