Tehnički kutak > Garaža

Baotian kinesce->swap to piaggio ac..

<< < (14/24) > >>

Fićo98:
Moram jos dobiti namotaje, magnet, kajlu zatim kupit pakne i tek onda.. Ja se nadam do kraja 2 mj ili pocetak 3 mj

Evo posto je danasnji dan malo zatoplio izvukao devetku da vidi malo sunca i cestu

Nije se nis specijalno radilo zadnjih dana jedino kaj sam malo pocistio garazu

Malo se je i vozilo tako da s baotian s malossi naljepnicom ide cak i 65 po gps sto je vrlo zanimljivo  :laughing7:
Evo nekaj slika

Fićo98:
Evo ga dosao dan da sam blokove preuzeo od Radeta, ovom prilikom mu se zahvaljujem na jos jednom ekstra odradenom poslu i sto je nasao vremena za moje blokove

Ovako izbacena stara radilica s lezajvima i  ociiscena od hrde vjerojatno koja je bila, pa zatim ubacena nova motoforce radilica s koyo lezajevima

Zatim blokovi nazad spojeni u jedan dio

Zatim otvorena i ociscena getriba do amena i predihtana na novo, i ubaceno novo ulje

I na kraju evo video kak se radilica ponasa kad to Rade napravi

Jos mi preostaje kupiti drevo 70 ac mozda ak netko od vas forumasa ima mozemo se dogovoriti, kajlu od top performanse i zadnje pakne i uz to trebao bi i dekl od zipa s urednim mezanizmom za sada bih mogao lagano odspajati masinu od devetke i pripasati ovu od zipa

Fićo98:
Evo ima malo novosti oko devetke, imao sam 2 dana posla oko sugavog nosaca masine na devetki, saraf na nosacu se nije jednostavno dao izvuc toliko sam ga izlupao s cekicem da sam jednostavno navoj smrdao na sarafu, koliko je za pekao il kaj, na kraju mi je popio zivce uzeo flexu i odsjekao ga

Zvao kolegu zvonkeca kaze da bi trebao ici lako doslovno rukom izvaditi ali evo ga jbga zavrsilo jr flexom

Nosac je vani

I evo usporedba (manji je od devetke, veci je od pia)

dario007:
Nosac masine od piaggia ti inace stoji kontra okrenut,ruka dolazi do strane dekla,ne do strane auspuha.

Tomi_ZG:
Ajde Fićo upogoni tog moćnog Baotiana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju