Ostalo > Motocikli
Šrafanje po motorima. ili tako nešto. Pokušaj?
challenbeen:
Imam zelju napravit nesto tipa kafe rejsera, ali jako slicno, ne isto... elegantni motor... a ovaj mi je bas lijepo sjeo... šteta... vec sam ljude angazirao oko plastifikacije, bojanja i štelanja karburatora hahaha
v3kac:
meni je 100 puta ljepši original od večine tih cr koje su večinom na isti kalup.
Možda ti je netko napravio veliku uslugu, karburacija je velik velik problem... kad je prikladna tema ovo je moj bivši Kawasaki.
challenbeen:
I meni isto.. ne sviđ mi se jedino prednji blatobran na onom modelu. Uhhh i taj Kawa mi je lijep
3alfa3:
Takve motore moras JAKO volit da se upustis u sve ono sto treba ako si ozbiljan i zelis napravit posao kako spada. Nije za "pocetnike", pricam cisto financijski, vrijeme i trud se podrazumijevaju.
Nije za kupit, osposobit i malo se provozat, ne isplati se, koliko god jeftini bili u nabavi. S druge strane, kupit, ak su u voznom stanju i pogotovo ak imaju registraciju, provozat se i kad rega istekne hitit u grabu - OK, legitimno, ali ne moralno :D
Corector:
U danasnje vrijeme kad se nista ne isplati radit, za ovakav projekt moras biti rodjen. Jednostavno pogledas na internetu i u trgovinama kak stoje reinkarnirani old school motorici, i ta prica potpuno gubi smisao, jer "takvih" primjeraka ima na svakom cosku.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju