Ostalo > Motocikli

Šrafanje po motorima. ili tako nešto. Pokušaj?

<< < (3/9) > >>

balki:
Kad te strefi takav hir najbolje je sacekat da te pusti :headbang:
Jedan moj odlucio full size autobus (Bova od 12m) preslozit u kamper- necu ni rec kad je poceo, sta je sve prozivio do sad tokom prerade i do koje je faze dosao a rjesenje jos nije na vidiku. Ako i kada bude vec sad se moze vidjeti da nece bit "reprezentativan' da se grublje ne izrazim...

challenbeen:
Khm... možda nebi virovali, ali imam iskustva ama sa šarafanjem po busevima, vožnjem busevima i ćak sam poznaniku pomogao sklapati jedan dio u busu. To je definitivno nešto što si nebi radio, jer da i složiš kompletni bus u 2 godine rada, moraš računati na neke druge stvari - održavanje busa, održavanje tahografa, plaćanje pristojbi, parkinga, bus se ne može bilo gdje parkirati, sumljiv si, tjeraju te, i tako dalje...

Ja bi se zadovoljio sa mini kombijem, a možda jednom i otvorim tu temu  :toothy3: (svakako ću otvorit ako se ne zakačim sa pola foruma u sljedećih 6 mjeseci)

Btw, motor sam svakako mislio kupiti, jer je bio ISPRAVAN kompletno, registriran i u voznom stanju. Neke sitne modifikacije bi mu napravio tipa prednji i zadnji blatobran, i čišćenje i štelung karbosa, naravno za početak... Imao bi ga uskoro i gdje pohraniti ako izguram građevinske dozvole za new garažu  :toothy11:
Naravno da znam da je sve to bacanje para, moraš imati jebeno lude želje, moraš imati i određenog znanja, a i svakako šoldiiiiiiii...

No dobro, prilika me zaobišla i možda je bolje tako. Samo jedna od mokrih snova.

Corector:
Ja postujem tvoje francuze, a trenutak koji je presudio da se necemo nikada oko toga zakacit je onaj kad si rekao da Pezo 206 nije nesto. To me je odusevilo da kod francuskog fana postoji barem 1% objektivnosti. To se cijeni. :notworthy:

challenbeen:
Gle, Perislave, ja sam po struci profesionalni vozač, ukrao sam jebeni jugić djedi sa 10 godina i divljao sa njime po selu opet to napravio sa 12 samo u Fordu nekom :toothy12: sa 15 sam već vozio sam dok je stari kraj mene sjedio, vozio i ganjao Opel Vivaro po autocesti, sa 17 položio za jebenu C kategoriju, a i do sada napravio zajamčeno 800.000+ kilometara sa svojom guzicom i rukama na volanu. Vozio sam svakakve aute, francuze da ne govorim. Peugeot, Citroen, Opel, Renault, Fiat...  PSA jebena. Ssve su to saaamoo auta... auta napravljena od točke A do točke B. Nekima se posreći pa uspiju napraviti neku veću kilometražu. Nekoć je to bilo udobno auto. Sada je osjećaj sličan onome kao kad sjedneš u kočiju. Srećom postoji radio da upališ pa ne čuješ mikro i obična škripanja i zamor materijala. 206-ica je dosadno auto, ne ide sa mjesta. Pravo početničko auto, ili prvi izbor za neku osobu. Srećom, zahvaljujući mojim i tatinim načinom održavanja auta, ne kvari se. Ali škripi, pleše dok voziš. brhggh.... Imamo Partnera, onog kojeg sam naveo, i viđaš ga u fotkama. Napravljen za FRA tržište, sa opremom kojeg ni 508-ica nema u serijali. Također vrsta zamorca sa "opremom" koja ni ne radi hahahha ...

U međuvremenu iskopao fotku malo da vidite o čemu se tu radi

ivek_sr:
R07 ili R10? :). Radiš u MAN-ovom servisu ili?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju