Ostalo > Razne offtopic teme :)
Supermoto A2 kategorije
Deki.:
Najbolje se uči na vlastitim greškama.
Šta si uopće pito ako si unaprijed odlučio?
S kolkim budžetom raspolažeš?
Aeroxfan:
--- Citat: Deki. - 04 Prosinac, 2020, 16:12:44 ---Najbolje se uči na vlastitim greškama.
Šta si uopće pito ako si unaprijed odlučio?
S kolkim budžetom raspolažeš?
--- Kraj citata ---
Neznam sto fali Supermoto motoru osim sto mozda trose vise ulja,goriva....i sto ce se prije pokvariti iako mislim da je tove od motora do motora.trazim motor do 35tisuca kn to bi mi bilo max sto bi dao za takve Supermotore.Pitao sam tu dali netko zna nesto vise o tim suoermotorima dual sportovima....i dali mi mogu nesto preporuciti osim yamahe xt-a,wr-a....
Deki.:
Sad su ti u trendu putni enduro motori tipa KTM 390 Adventur, Kawasaki Versys x300, Suzuki v strom 250. Pružaju puno gušta u vožnji i možeš otić na duži trip.
Za 35tkn kupiš gotovo nov motor.
Supermoto to su motori za stazu zahtjevaju puno održavanja kako god ih vozio. Nisu za početnika jako su nervozni na gasu, brzo bi paso travu pokraj ceste
Aeroxfan:
--- Citat: Deki. - 05 Prosinac, 2020, 14:14:50 ---Sad su ti u trendu putni enduro motori tipa KTM 390 Adventur, Kawasaki Versys x300, Suzuki v strom 250. Pružaju puno gušta u vožnji i možeš otić na duži trip.
Za 35tkn kupiš gotovo nov motor.
Supermoto to su motori za stazu zahtjevaju puno održavanja kako god ih vozio. Nisu za početnika jako su nervozni na gasu, brzo bi paso travu pokraj ceste
--- Kraj citata ---
A znam da su 'opasniji' od drugih ali sto cu kad mi se jedino takvi svidjaju,ovi adventure su mi pre glomazni,ovi sportski mi nisu nesto sa malo kubika....a mislim da mogu naci nekakav manji supermoto za 25-30tkn,ako bas ne uspijem naci kroz par mjeseci onda cu se vjv odluciti na yamahu xt,mada me je iskreno malo strah na to sjesti :dontknow:
Zato mi je idealan yamaha wr250x no prerijedak je a nov preskup
Deki.:
Idi malo po salonima pa probaj. Ovi modeli što sam ti ja naveo voze se ko bicikli i manji su od xt-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju