Ostalo > Razne offtopic teme :)

Supermoto A2 kategorije

(1/8) > >>

Aeroxfan:
 Sa novim saznanjima o cross/enduro motorima i ne bas prevelikog budjeta moram otvoriti ovu temu.
Trazim supermoto do 35kw da se moze registrirati kao i svaki drugi motor.Jedni sto sam uspio naci je Yamaha wr250x koji je preskup(cca 50k),dok polovnog nemogu naci jer sam istrazio da nisu bas ucestali na prodaji po Njuskalu i ostalim oglasnim stranicama.
Trazio sam i po googlu Supermoto za A2 kategoriju i druge pa nmg nista korisno naci.
Zna li netko nekakav Supermoto 250-400cc za A2 kategoriju?!?!? :icon_scratch:

avr freak:
pogledaj malo za Yamahu XT660, ali pazi kod kupovine znaju biti silovani i svakako održavani.

challenbeen:
XT 660 X su mi trenutno mokri snovi. Kad tad će da dođe uz Xmaxa. Uzmi nekoga tko zna o motorima da ne uzmes neku raz*ebanu, ima ih svakakvih po svakakvim cijenama

Aeroxfan:
A znam za xt-a,ali nezelim tako "jak",velik i tezak motor uzimati za pocetak,trazim da je manje kilaze kao enduro,samo sto ih nema uopce sa svjetlima i ostalom opremom kupiti,sto je zalosno :angry9:

Aeroxfan:
Cijeli dan trazim i jednostavno je nemoguce,nepostoji niti jedan supersport/enduro motor osim yamahe xt-a i wr-a da ima zmigavce,svjetla i da se moze rigistrirsti i biti vozen sa A2 kategorijom(35kw) :dontknow: :nono: :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju