Tehnički kutak > Tehnička pitanja
boja svjecice + stelanje i info o karburatoru
PchelaUbica:
Kad si slikao svjecicu? nakon rada na leru ili
cixs9:
--- Citat: PchelaUbica - 29 Studeni, 2020, 22:57:06 ---Kad si slikao svjecicu? nakon rada na leru ili
--- Kraj citata ---
Ne, prvo sam ga vozio na pola, pa na punom gasu.
dacerovs:
--- Citat: cixs9 - 29 Studeni, 2020, 22:54:53 ---
--- Citat: Corector - 29 Studeni, 2020, 21:38:32 ---Kymco Super 9 nema mogucnost podesavanja igle, ali kasniji modeli imaju. Serijalu bi trebao ustelati s tim cime raspolazes. Za veci karburator, odi na Dellorta 17.5mm s obzirom na ogranicen promjer usinog koljena.
Prva slika je cak i dobra, a na drugoj ima jos prostora za smanjivanje kolicine goriva.
--- Kraj citata ---
hvala na odgovoru. znaci netrebam dirati nista nece skodit to malo bogatije smjese?
jos nesto. skuzio sam da je na mom skuteru 17mm karburator. dali je moguce taj karb sa diznom 100 da pokrece kit?
--- Kraj citata ---
To ne moze znat nitko od nas jer se to na pamet ne moze ustelat, moras si nabavit set dizni pa da to mozes fino ustelat.
Imao je samo jedan decko sa foruma kitanog Kymca i kolko me sjecanje sluzi nije bilo nekog veselja.
Mislim da mu je cesto odazio iglicasti lezaj i najveca mana mu je kratka getriba, jednaku krajnju brzinu je imao sa 50cc i 70cc, mozda par kmh vise sa 70cc.
Preporuka ti je, ako mislis tunirat 2T zujalicu, nabavi skuter sa Piaggio ili Minarelli masinom i onda se igraj, imas ovdje na forumu na stotine setupova.
Corector:
Probaj nabavit duzu getribu da se smiri masina. Taj agregat koji imas, ja sam uspio samo s auspuhom dovesti na nekih 85gpsa, a auspuh je bio tipa kao Leovince Touring, onaj spanjolski TK koji ima vecu granu nego BB :D
Nedavno sam vozio Vitalitija i taj skuter bolje ubrzava nego Piaggio AC, mene ispali na 60 s lakocom.
Trebao sam si dati truda na tom skuteru, ali nemam zivaca, al ima potencijala.
Karb je dobar, stavit linearnu polutku i veci variomat. Ipak je to horizontalno postavljen cilindar.
cixs9:
Za sada na njemu imam gianelli extra v2 rezu, multivar, polutke su serijske ali se otvaraju lijepo ne preskacu, u multivaru 6g rolice i na kvacilu bijele federe i ljubicasti centralni, max je 95 na kazaljci, to je cca 85 gps ali bi volio staviti kit zbog boljeg ubrzanja i da potegne posteno. Za sada mi krajnja je okej ova koja je nego vise trazim to do krajnje da se svede na posteno povlacenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju